Tuin aanleggen? Laat de Tuinbijbel uw gids zijn. HomenieuwsTuin aanleggen? Laat de Tuinbijbel uw gids zijn.

2857181

Een tuin is een kunstwerk dat nooit af is, dat nooit stilstaat. Telkens weer bekeken en beleefd wordt op een andere manier en in andere omstandigheden.

 

Lees je op de achtercover van De Tuinbijbel. Een prachtig geïllustreerd boek dat zich niet voor niets de 'Bijbel' mag noemen. Er staat namelijk alles in wat je over een tuin wilt weten. Met de lente in aantocht eens te meer een boek dat op iedere salontafel thuishoort.

Ik was dan ook zeer vereerd wanneer de uitgever me vroeg om een bijdrage te leveren aan deze 'Bijbel'. Fase 2 van het boek: 'Constructie en verharding' oftewel de aanleg van terrassen is middenin de expertise van ArtStone. En als er mij gevraagd wordt om te vertellen over het voorbereiden, aanleggen en afwerken van een terras, dan kan ik wel enkele uren doorgaan.

Dit tuinboek is een boek waar je geen groene vingers voor hoeft te hebben. Het boek legt de focus op genieten en rust vinden in je tuin. Je tuin is een verlengde van je levensstijl en na de wellness-badkamer en de semi-industriële keuken is het de tuin waar je harmonie mee creëert.

Ideeën, foto's, materialen en architectuur, je leest er alles over in De Tuinbijbel. Droom weg met wat binnenkort jouw 'Garden of Eden' kan zijn!*

 

Wil je graag gratis bijkomend advies over je tuinplannen? Het ArtStone team staat voor je klaar. Kom langs in één van onze zeven toonparken/toonzalen.

 

*De Tuinbijbel is te verkrijgen in de betere boekhandel.

 

ArtStone producten

© 2016 ArtStone nv - All rights reserved
Vind een toonzaal in uw buurt!