Oosterse natuursteen HomeOosterse natuursteen

ArtStone verwerkt niet alleen onze eigen Belgische Blauwe Steen, maar gebruikt zijn jarenlange expertise ook om kwaliteitsvolle oosterse natuursteen te selecteren en importeren. Chinese blauwe steen, Vietnamese blauwe steen en Indische natuursteen zijn allen kwaliteitsvolle natuursteensoorten, maar geven dankzij hun unieke eigenschappen een verschillende look aan je tuin of oprit. Voor ieder wat wils!

Vietnamese natuursteen (Zamang) is net zoals de Belgische een blauwe steen. Het verschil zit in het feit dat hij meer kleurnuances vertoont dan ons Belgische product. Omdat hij de eigenschappen heeft van een kalksteen, is oppervlakte afwerking perfect mogelijk en kent hij een goede slijtvastheid. Je kan deze Vietnamese blauwe steen dan ook perfect binnen én buiten gebruiken.

Ook de Chinese natuursteen (Madouk) mag het label van blauwe steen dragen. Het is een niet poreuze kalksteen met een hoog dolomietgehalte.  Dankzij zijn donkere, chique uiterlijk past deze natuursteen zowel bij moderne, als bij klassieke woningen.

De Indische kassei, ook wel bekend onder de naam Mondelay of Kandela, is een steen die vooral gebruikt wordt voor tuinpaden en terrassen. Hij dankt zijn typische uiterlijk aan een natuurlijk gekloven zichtvlak en gekapte kanten. Meestal is hij grijs of okerkleurig.

ArtStone biedt verder ook nog leisteen, Chinese basalt en graniet aan. Al onze oosterse natuursteen is te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren.

PLUSPUNTEN

onderhoudsvriendelijk
duurzaam
voor binnen én buiten
scherpe prijs

De blauwe steen is in volgende afwerkingen beschikbaar:

  • Century: rechte kanten
  • Pastorij: licht verouderde kanten
  • Abdij: zeer verouderde kanten

 

Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod.

Oosterse kalksteen

Kasseien

Leisteen & Basalt

NIEUW!

Realisaties Oosterse natuursteen

Puur witte onyx vloertegels voor binnen & buiten: de blikvanger van jouw project!

Voor wie net dat tikje meer wil, hebben wij prachtig witte onyxvloertegels in ons aanbod. Verkrijgbaar in verschillende formaten!

ArtStone winkels in uw buurt
ArtStone levering op de werf
Natuursteen tegels direct van de fabrikant

© 2016 ArtStone nv - All rights reserved
Vind een toonzaal in uw buurt!