Over Ons HomeOver Ons

ARTSTONE promoot binnenvaart

Uw huis is uw droom, uw investering, uw thuis. Daarom dat elke ingreep om uw huis verder te verfraaien de nodige aandacht en expertise verdient.

Bij de aanleg van uw terras, oprit,  garage inrit, gangpaden, veranda, zwembad of binnenvloeren bieden wij u die nodige expertise. Welke zijn de mooiste en hedendaagse beschikbare materialen? Wat komt kijken bij de aanleg van uw buitenomgeving?

Hoe komt u tot het best mogelijke resultaat van uw dromen?

Wij adviseren u graag een bezoek aan één van onze Artstone verkooppunten, omdat u er niet alleen betonklinkers en –tegels, natuursteen en keramische tegels terugvindt, maar ook verlichting en siergrind. Kortom: stenen, vloeren, verhardingen naar ieders gading. U vindt dit alles aan in verschillende kwaliteiten, kleuren en afwerkingsmogelijkheden voor alle mogelijke buiten- maar ook binnentoepassingen en voor elke beurs.

Plaatst u uw tegels zelf of laat u de  werken uitvoeren, ga zeker een kijkje nemen en laat u adviseren over de beste keuze voor u. Als producent en invoerder van het ruimste gamma buitenaanlegmaterialen kan Artstone voor u een gepaste offerte maken. Hiermee kan u verder aan de slag en zo de investering in uw droom verder optimaliseren.

© 2016 ArtStone nv - All rights reserved
Vind een toonzaal in uw buurt!