Vacatures HomeVacatures

Boekhouder M/V

Voor onze vestiging in Heusden-Zolder zin wij op zoek naar een boekhouder (m/v). Je organiseert mee het voorraadbeheer, de algemene en productieboekhouding. Je analyseert de cijfers, vergelijkt de budgetten en maakt maandelijks rapporten.

studies:

prof. bach. Bedrijfsmanagement: Accountancy-fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaring.

Aanbod:

Deze job is een uitdaging voor een ambitieus accountant met zin voor analyse en procesopvolging. Het uurrooster wordt in overleg bepaald en kan aangepast worden aan schoolvakanties. Een 4/5 contract is ook mogelijk.

Solliciteren via e-mail naar bob.verbruggen@artstone.be met cv.

Marketing medewerker

Voor onze vestiging in Heusden-Zolder zin wij op zoek naar een enthousiaste marketingmedewerker. Samen met externe partners werk je mee aan het uitbouwen, invullen en onderhouden van onze websites. Je bent mee verantwoordelijk voor onze communicatie op sociale media, het maken van folders en nieuwsbrieven.

Studies:

Prof. Bach. Marketing, communicatiemanagement, KMO-management of gelijkwaardig door ervaring.

Aanbod:

Deze job is een uitdaging voor een ambitieus marketeer met inspiratie en creativiteit. Het uurrooster is in overleg en kan ook 4/5 zijn.

Solliciteren via e-mail naar bob.verbruggen@artstone.be met cv.

Jobstudent marketing

Voor onze vestiging in Puurs zoeken wij een jobstudent marketing. Je werkt mee aan projecten zoals online marketing, communicatie op sociale media, opmaak e-catalogus en folders. Deze job kan onmiddelijk starten en zal doorlopen gedurende het volgende academiejaar.

Aanbod:

Een job waarin je de volledige werking van een marketingafdeling kan meemaken. Deze job is geschikt voor een 2e of 3e jaarsstudent Marketing/Communicatiemanagement/… . We passen het werkrooster aan zodat dit kan gecombineerd worden met studies (1 x 8 uur of 2 x 4 uur).

Solliciteren via e-mail naar bob.verbruggen@artstone.be met cv.

© 2016 ArtStone nv - All rights reserved
Vind een toonzaal in uw buurt!