Schrijf een review, stuur ons je realisatiefoto en win! HomeSchrijf een review, stuur ons je realisatiefoto en win!

Geef ons je mening, stuur ons je realisatiefoto en maak kans op een barbecue-vleespakket voor 6 personen!

Hoe deelnemen?

mail je foto naar marketing@artstone.be en vertel wat je van onze service vindt

OF

Schrijf een facebook-recensie en mail je realisatiefoto naar marketing@artstone.be

Vergeet zeker je naam, telefoonnummer en e-mailadres niet te vermelden!

De winnaar wordt aan het einde van de maand bekend gemaakt!

Door deel te nemen stem je in met onze algemene voorwaarden:

1. De review-wedstrijd is open voor iedereen, met uitzondering van:

De personeelsleden en de bestuurders van Artstone nv.

Minderjarigen mogen aan de wedstrijd deelnemen op voorwaarde dat zij de voorafgaande toestemming van hun ouders (of van de persoon die het ouderlijk gezag uitoefent) daarvoor gekregen hebben. Indien een minderjarige deelneemt, betekent dit dat hij/zij toestemming heeft verkregen.

2. Enkel volledige deelnames die voor het einde van de wedstrijd worden ontvangen, komen in aanmerking. Een volledige deelname bestaat uit: een realisatiefoto verzenden naar marketing@artstone.be en  een recensie achterlaten op een van volgende manieren: mailen naar marketing@artstone.be, achterlaten op de facebook-pagina van Artstone of schrijven op het daarvoor bedoelde formulier in onze toonzalen . Meerdere deelnames door eenzelfde persoon zijn toegelaten.

3. Alle realisatiefoto’s moeten persoonlijk gefotografeerde, digitale foto’s zijn die vrij zijn van auteurs- of publicatierechten. ArtStone verkrijgt de rechten om alle ingestuurde foto’s vrij te publiceren. Ingestuurde foto’s van personen kunnen enkel gebeuren mits uitdrukkelijke toestemming van deze personen.

5. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail of telefonisch. De winnaar wordt ook bekend gemaakt op onze facebook-pagina en website.

6. Deelnemers erkennen door het loutere feit van deelname het algemene wedstrijdreglement. Alle situaties die niet uitdrukkelijk door dit reglement zijn voorzien, worden beoordeeld door de organisatoren.

7. De winnaar wordt getrokken uit alle kandidaten die correct deelnamen.

© 2016 ArtStone nv - All rights reserved
Vind een toonzaal in uw buurt!