3 redenen waarom Loftstone jouw nieuwe favoriet is

Wie op zoek is naar een materiaal voor de aanleg van zijn terras, oprit of pad doet vaak vooraf inspiratie op en gaat op zoek naar de beste opties voor zijn project. Afhankelijk van de stijl van je woning, lenen er bepaalde materialen zich beter tot je project dan andere. De zoektocht naar de perfecte match durft daardoor ook tijdrovend te zijn.

Bij Artstone investeren we erg veel tijd in het selecteren en optimaliseren van ons productgamma. Jaarlijks voegen we producten toe en verlaten er andere ons gamma. Voor wie op zoek is naar een high-end materiaal dat bij elk type woning of project past, look no further want Loftstone is precies wat je zoekt.
s jouw nieuwe favoriet zou kunnen zijn.

DUURZAAM

Loftstone is gemaakt van beton, wat maakt dat er geen verbranding nodig is om dit product te produceren. Daarnaast vergaat beton niet en is het volledig recycleerbaar, wat een gunstig effect heeft op mens en milieu.

ZOWEL VOOR BINNEN ALS BUITEN

Beton is zeer inert materiaal, waardoor warmte-energie efficiënt geleid wordt. Loftstone is daarom perfect bij vloerverwarming. In tegenstelling tot gegoten gepolierde beton – waar je niet tot in de hoeken kan polieren door het gevaar op scheurtjes – heeft Loftstone tot in de kleinste hoekjes een gepolierde afwerking.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Loftstone is verkrijgbaar in verschillende groottes en diktes, wat maakt dat dit materiaal voor heel veel doeleinden geschikt is. Voor het aanleggen van een terras kan je al aan de slag gaan met onze Loftstone in dikte 3, 4 of 5 cm. Voor een oprit kies je dan weer best voor een dikte van 8 cm. Deze is dankzij de bewapening bestand tegen meer gewicht en dus geschikt om met de wagen over te rijden.

Het enige nadeel van deze 3 redenen is… je keuze is net nog moeilijker geworden! 


Op zoek naar inspiratie voor jouw droomterras? Bekijk hier enkele realisaties!

Share:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
On Key

Gerelateerde posts

Main Menu