Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

TIP 2: beslis welke eigenschappen het belangrijkste voor je zijn

Je terras vormt de overgang van je woning naar je tuin. Het is belangrijk dat die overgang geleidelijk aan gebeurt en met de juiste keramische tegel. Vandaag is de markt in terrastegels enorm uitgebreid. Zo hangt het uitkiezen van de perfecte tegel voor jouw terras van enkele factoren af. In deze blogreeks geven we je 5 tips waarmee je zeker rekening moet houden. Lees snel verder!

TIP 2: Beslis welke eigenschappen je het belangrijkste vindt voor je tegel

Vroeger was het zo dat het gewenste uitzicht mee de keuze van je materiaal bepaalde. Koos je voor een warme look, dan was houten vloer een van de weinige opties. Vandaag kies je gewoon voor een keramische tegel met houtlook. Met de zovele mogelijkheden kies je het gewenste uitzicht in een materiaal naar keuze.

We lijsten 9 belangrijke eigenschappen op waar je zeker op moet letten bij het zoeken van jouw perfecte tegel. Hou er wel rekening mee dat een tegel die op alle eigenschappen goed scoort niet bestaat. Simpelweg omdat sommige eigenschappen elkaars tegengestelde zijn. Een gladde tegel is gemakkelijker in onderhoud, maar is ook gladder om op uit te schuiven en zal gevoeliger zijn voor krassen.

blog tip 2 kopie

Kies daarom een tegel of klinker die goed scoort op de eigenschappen die voor jou het meest van belang zijn. De adviseurs van Artstone kunnen je dankzij hun jarenlange ervaring en praktische kennis ook zeker helpen bij je selectie.

Toch liever even over een tegel lopen om niet impulsief te kopen? Dat kan in onze outdoor toonparken. Wist je trouwens dat deze 24/24u toegankelijk zijn en je dus niet vasthangt aan onze openingsuren? Kom gerust langs!

Op zoek naar inspiratie voor jouw droomterras? Bekijk hier enkele realisaties!

KERAMIEK
KERAMIEK
02043-ZW-R-3 TVG Keramiek Channel Dark 80x80
KERAMIEK
KERAMIEK
keramiek
keramiek buiten
keramische tegels
WEB-Keramiek South Belgium 60x60

Vorige
Volgende

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven