Met een zwembadboord in Belgische blauwe
steen is je zwembad pas echt compleet

Droomt u van een zwembadboord in Belgische blauwe steen? Bij Artstone heeft u al Belgische blauwe steen zwembadboorden voor minder dan €50 / lopende meter! Deze scherpe prijzen kunnen we aanbieden doordat we volledig zelf produceren. Met 50 jaar vakkennis, is Artstone uw specialist in zwembadboorden in zowel natuursteen als keramiek. Bovendien zijn we reeds 20 jaar producent van de mooiste klinkers en tegels. Zowel professionals of doe-het-zelvers zijn welkom bij ons!

Als puur Belgisch bedrijf zijn we enorm trots op de blauwe steen uit Belgische bodem. We zijn niet verlegen om het te zeggen; Artstone is veruit de beste in het bewerken en verouderen van arduin. Dat is ook de reden waarom we onze blauwe hardsteen over de hele wereld mogen exporteren. Twijfel dus niet en informeer vandaag nog naar uw droomzwembad met Belgische blauwe steen zwembadboorden! Weet u niet waar te beginnen? Onze experten helpen u graag op weg!

ZWEMBADBOORDEN - BELGISCHE BLAUWE STEEN - MODERNE AFWERKINGEN


Belgische blauwe steen zwembadboord met moderne afwerking. Dit geeft een modern uitzicht aan deze Belgische natuursteen zwembadboord. Voor meer vragen in verband met deze Belgische hardsteen, contacteer ons!

CENTURY GESCHUURD
CENTURY NATUUR

Klik hier voor de verschillende formaten & legpatronen

ZWEMBADBOORDEN - BELGISCHE BLAUWE STEEN - VEROUDERDE AFWERKINGEN


Belgische blauwe steen zwembadboord met licht verouderde randen en een fijn gewolkt oppervlak. Dit geeft een rustiek uitzicht aan deze Belgische natuursteen zwembadboord. Voor meer vragen in verband met deze Belgische hardsteen, contacteer ons!

PASTORIJ LIGHT L-NEUS
PASTORIJ GESCHUURD RONDE NEUS
ABDIJ BLAUW GESCHUURD L-NEUS
OUD DOORNIK GEBOUCHARDEERD BLAUW GESCHUURD RONDE NEUS
GEVLAMD L-NEUS

Klik hier voor de verschillende formaten & legpatronen

Bekijk hier enkele projecten met Belgische blauwe steen zwembadboorden

banner neuzen bbs

ZWEMBADBOORDEN - BELGISCHE BLAUWE STEEN - NEUZEN


Onze Belgische blauwe steen zwembadboorden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Dit garandeert de perfecte match tussen terrastegel en zwembadboord. Voor meer vragen in verband met deze Belgische hardsteen, contacteer ons!

BULLNOSE (AFGEROND)
PAPEGAAIENBEK RECHT
PAPEGAAIENBEK ROND

Klik hier voor de verschillende formaten & legpatronen

Dankzij onze bijpassende zwembadboorden trekken wij samen met u de unieke look van uw terrastegel door!

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

MEER INFO OVER ONS BELGISCHE BLAUWE STEEN AANBOD

Wil je deze Belgische trots ook bij
jou thuis laten schitteren

Groot gelijk, want met deze prachtige steen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om samen met jou op zoek te gaan naar de ideale afwerking. Heb je hiervoor maatwerk nodig? Ook dan staan we voor je klaar. We begeleiden je graag in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!

Main Menu