Hoe cliché het ook mag klinken maar Artstone is anders dan de rest. Onze missie is het leveren van kwalitatieve tegels aan correcte prijzen. Op zich niet direct wereldschokkend maar toch zijn we geen doordeweekse tegelhandel. Artstone is een specialist in trendy en kwaliteitsvolle tegels.

Toonzaal Heusden-ZolderWij produceren zelf onze betonproducten en Belgische Blauwe hardsteen. Daarnaast reizen we zelf heel de wereld af op zoek naar de mooiste collecties van keramische topmerken die kwaliteit en design combineren. Jaarlijks trekken we meerdere keren per jaar naar het oosten om daar de beste deals in verband met Oosterse Natuursteen af te spreken.

Door onze rechtstreekse import en eigen productie vermijden we zo goed als elke tussenpersoon. Bijgevolg kunnen we een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden op vlak van beton, keramiek, Oosterse natuursteen en Belgische Blauwe Steen.

Het “Artstone doet het anders”-verhaal gaat echter veel verder dan dat. Niet alleen krijgt elk project (groot of klein) bij ons dezelfde aandacht maar ook iedereen heeft volgens ons recht op een advies op maat. Immers, we zijn geen hardsellers … en dat is ook niet onze ambitie. Wij zijn, samen met onze plaatsers, adviseurs! Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste tegel aan een scherpe prijs.

Het “Artstone doet het anders”-verhaal gaat echter veel verder dan dat. Niet alleen krijgt elk project (groot of klein) bij ons dezelfde aandacht maar ook iedereen heeft volgens ons recht op een advies op maat. Immers, we zijn geen hardsellers … en dat is ook niet onze ambitie. Wij zijn, samen met onze plaatsers, adviseurs! Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste tegel aan een scherpe prijs.

100% inspiratie

Artstone is het gezelligste tegelhuis van België. Laat onze tegelexperts jouw ideeën omtoveren naar de werkelijkheid. Profiteer van onze keiharde kortingen. Want het hele jaar door bieden we exclusieve promo’s op beton, keramiek en natuursteen.

Onze 4 vernieuwde en inspirerende Artrooms (Puurs, Lede, Zedelgem en Heusden-Zolder) bieden een uitgebreide kijk in ons assortiment klinkers en tegels. Ten slotte onze tegels wil je zien, voelen en testen in onze experience vakken. Kom dus zeker langs om een keuze te maken aan scherpe prijzen of profiteer van één van onze interessante promo’s.

Maak je liever een afspraak? Maak online een afspraak met één van onze tegelexperts en vermijd wachttijden.

Gratis begeleiding en advies

Kortom, zoek je meer hulp in je keuze naar de juiste vloer (binnen of buiten)? Ga dan zeker een vrijblijvend gesprek aan met onze tegelexperts. Zo kan je zelfs op voorhand een foto aanleveren van de woning, het terras of de oprit. Vervolgens kunnen wij al eens kijken voor een passende klinker of tegel voor je project. Want we werken graag samen met jou aan je project.

Na een bezoek aan Artstone beschik je over een volledig dossier om aan je nieuwe vloer, terras, oprit of renovatie te beginnen. Alles wat je plaatser, aannemer of architect moet weten, zit daarin.

Alles onder 1 dak

Opmetingen ter plaatse of concrete uitvoeringsplannen is specialistenwerk en ook daarvoor kunnen we je snel in contact brengen met de juiste aannemer, plaatser of architect. Afspraken over het verdere verloop van je project kunnen dan ook met hen gemaakt worden.

Artstone beschikt over een uitgebreid netwerk van vakmensen die elk project kwalitatief afwerken aan correcte prijzen. Vraag zeker naar onze A+ aannemers tijdens een bezoek aan één van onze Artrooms.

Main Menu