Belgische Blauwe steen; een topproduct van eigen bodem waar we bij Artstone erg trots op zijn. De verwerking van Belgische Blauwe steen – ook wel arduin genaamd – is namelijk onze specialiteit. Het proces start bij de ontginning van het gesteente. Dit doen we voornamelijk in Henegouwen. Vervolgens verwerken we de blauwe hardsteen in de Artstone fabriek te Heusden-Zolder op zowel productielijnen als met de hand. Dit maakt het mogelijk voor ons om jou tal van afwerkingen te kunnen aanbieden. We zijn dan ook trots om te zeggen dan onze Belgische Blauwe steenproducten volledig van A tot Z authentiek Belgische producten zijn. 

Ben je op zoek naar een tegel voor binnen of buiten, dorpels of vensterbanktabletten, gevelplinten of brievenbussen? Je kan steeds bij Artstone terecht! Of het nu gaat om de aanleg van een natuurstenen oprit, terras, binnenvloer of zelfs zwembad, wij staan voor je klaar en delen graag onze kennis met jou. Zo kunnen we op zoek gaan naar de beste productmatch voor iedereen. 

Bij Artstone zijn we erg trots op onze verouderde afwerkingen. Waar andere fabrikanten stoppen, gaan wij nog nét een beetje verder. Zo kan je bij ons afwerkingen verkrijgen die sterk gelijken op recuperatietegels, waardoor deze gebruikt kunnen worden voor de uitbreiding van een reeds bestaande realisatie. Daarnaast leveren we ook strakke tegels aan de beste prijzen aan. En dit op formaten naar keuze. Grote formaten? Die produceren we ook heel graag! 

We garanderen altijd de hoogste kwaliteit aan de beste prijzen. Benieuwd? Bekijk ons aanbod via de website, of spring gerust even binnen in één van onze toonzalen!

Belgische Blauwe steen buiten

Verkrijgbaar in diverse afwerkingen

century blauw geschuurd 50 x 50

Belgische Blauwe steen binnen

Verkrijgbaar in diverse afwerkingen

BBS-Abdij Verzoet Banen Vrije Lengte 60
Al een project in gedachten? Laat het ons weten! 

Main Menu