Belgische blauwe steen

BBS PASTORIJ LIGHT TYPE 40 KLEIN ROMEINS VERBANDX2 TECHNISCHE KEUZE

Belgische blauwe steen, hardsteen, arduin of petit granit, allemaal synoniemen voor een edel en duurzaam natuurproduct. Deze prachtige kalksteen is afkomstig uit de steenlaag die van Soignies naar de vallei van de Ourthe loopt. Wij laten hem ontginnen en verwerken deze nadien in onze fabriek te Heusden-Zolder. Daarom vindt u in ons gamma zoveel verschillende bewerkingen (verouderde look, strak, geschuurd, fijn, verzoet …)

Deze natuurlijke steen van Belgische bodem is tijdloos, onderhoudsvriendelijk, onverslijtbaar en niet-poreus. Hij wordt steeds mooier met de tijd.

Onze sterkte?

Wij maken meerdere selecties van deze steensoort en kunnen zo Belgische blauwe hardsteen van verschillende kwaliteit aanbieden. Voor ieder budget een mooi natuurproduct.
Aan de bewerkingen van deze compacte kalksteen ging heel wat onderzoek aan vooraf. Nu mogen wij met trots zeggen dat wij in onze fabriek authentieke oude kasteeldallen en doorleefde antieke tegels kunnen evenaren. Ook zagen wij de tegels in het formaat dat u wenst. Grote tegels brengen bijvoorbeeld een strak project helemaal tot leven.
Deze steen is perfect voor binnen én voor buiten. Trappen, keukenbladen, zwembadboorden, vijverranden uit Belgische blauwe hardsteen op maat zijn geen probleem.

Wat is het verschil tussen Belgische blauwe steen en zijn Aziatische variant? U leest het hier. Twijfelt u nog of deze hardsteen wel geschikt is voor uw terras of oprit, laat u dan hier overtuigen. 

Bekijk hieronder al onze producten in deze kwalitatieve Belgische granietsoort en kom nadien de verschillende variaties ervaren in onze toonparken.

Artstone heeft een mooi gamma aan keramische tegels.

Kom deze tegels en de andere soorten bewonderen in onze toonparken.

Onze adviseurs maken u wegwijs in de verschillende soorten en zoeken samen met jou naar de tegel die bij jou en jouw project past.

Geef gerust een seintje vooraf, dan staan wij voor u klaar.

Kom alles te weten bij jouw ArtStone in de buurt!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Gerelateerde posts

Main Menu