Ben jij ook zo zot van betonproducten voor de aanleg van je oprit, terras of pad zoals wij? Beton kan op zoveel manieren bewerkt en verwerkt worden, dat de mogelijkheden qua looks voor je project eindeloos zijn. 

Een echte klassieker voor oprit en terras is en blijft de betonklinker. Een groot voordeel is dat deze in onze fabriek in Heusden-Zolder volledig zelf worden geproduceerd. Dit maakt dat we een heleboel opties hebben op vlak van kleur, maar ook qua afmetingen. Ga je voor donker en strak met onze Antraciet klinkers, of lijkt een zachte Staalgrijze klinker meer iets voor jou? Ook voor liefhebbers van een warmer palet zijn onze Woestijnrood of Kastanjebruin een echte aanrader. 

Ben je op zoek naar een eerder moderne, gladde en strakke look? Dan is onze Lofstone misschien wel iets voor jou! Verkrijgbaar in verschillende groottes en diktes. Deze is dankzij de bewapening en een dikte van 8cm zelfs geschikt om met de wagen over te rijden.

Steeds meer huiseigenaars zijn op zoek naar een waterpasserende of waterdoorlatende oplossing voor hun oprit. Naast grasdallen, hebben we ook een mooi aanbod in waterdoorlatende klinkers in diverse groottes beschikbaar. Is de waterdoorlatende structuur toch niks voor jou? Bekijk dan zeker onze Ecospacers by Artstone. Deze oplossing geeft je de kans om een gewone klinker of tegel te kiezen, die toch waterdoorsijpeling toestaat. Benieuwd? Breng dan zeker een bezoek aan één van onze toonzalen!

Betonklinkers

Uit eigen productie

Verkrijgbaar in kleuren:
Arduinblauw egaal | Antraciet
Arduinblauw genuanceerd | Barok
Cottage | Eboniet
Forum | Ivoor
Kastanjebruin | Mahonie
Staalgrijs | Woestijnrood
Zilvergrijs

Betonklinker arduinblauw egaal 22 x 33

Granutex

Dikte 6 cm

Verkrijgbaar in kleuren:
Egaal diep grijs
Licht grijs gewolkt
Bruin-grijs gewolkt
Carbon gewolkt
Diep grijs genuanceerd
Egaal zwart
Rood-bruin genuanceerd
Crème grijs gewolkt / genuanceerd
Neutraal grijs gewolkt

Granutex egaal diep grijs 60 x 30

Waterdoorlatende oplossingen

Verkrijgbare oplossingen:
Klinkers
Smarton
Grasdallen
Fluvio ©
Ecospacers by Artstone

Betonklinker waterdoorlatend cottage 22 x 22

Loftstone

Verkrijgbaar in dikte:
3 cm
4 cm
5 cm
8 cm

Traptreden in dikte:
4 cm
8 cm

Loftstone dubai 99 x 99
Al een project in gedachten? Laat het ons weten!

Main Menu