Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Buiten kijken bij – februari

Realisatie in Belgische Blauwe steen Pastorij Light
Romeins verband in Houthalen


Bezoek Artstone

In deze reeks bekijken we elke maand een realisatie met Artstone-producten. Deze maand mochten we langs gaan bij G.B. uit Houthalen. Zowel het terras buiten als het overdekte deel grenzend aan de woning werd opnieuw aangelegd.

Voor dit project koos men voor een kwaliteitsproduct uit eigen bodem en dé trots van Artstone: onze Belgische Blauwe steen. In dit specifieke project ging men aan de slag met Pastorij light in Romeins verband.

Voor projecten zoals het aanleggen van je nieuwe terras, oprit of pad neem je best ruim de tijd om inspiratie op te doen en materialen te vergelijken. “Wij kwamen in contact met Artstone dankzij onze aannemer. We zijn dan langs geweest in de showroom om inspiratie op te doen en waren echt verrast door de ruime keuze. In tegenstelling tot andere toonzalen kan je hier echt de tegels zien uithangen in de toonzalen, wat voor ons wel echt een meerwaarde was.”

“Het personeel was echt zeer behulpzaam en bekwaam. Zo hebben we tegels kunnen uitkiezen die ons terras echt doen schitteren.”

Bij Artstone focussen we niet alleen op kwaliteit, maar ook op een mooie selectie aan producten en dit voor ieders portemonnee. Voor mooie producten hoef je niet noodzakelijk op de bodem van je portemonnee te tasten, daar zijn wij het bewijs van. Voor wie niet weet waar te beginnen, staat ons personeel klaar. “Het personeel is echt zeer behulpzaam en bekwaam. Zo hebben we tegels kunnen uitkiezen die ons terras echt doen schitteren.”

Een grote tip die G.B. graag wil meegeven? “Zorg er zeker voor dat je de tegels laat plaatsen door ervaren mensen, of zorg dat je minstens hulp krijgt van iemand met ervaring. Deze natuursteen is in tegenstelling tot een keramische tegel nooit perfect, en komt wel echt het beste tot zijn recht wanneer de plaatsing door een professional gebeurt.”

Wat is Romeins verband ook al weer?

Als je niet precies weet wat zo’n Romeins verband is, leggen we dat graag nog even voor je uit. In een Romeins verband maken we de combinatie van meerdere formaten en vormen. Zo bestaat je verband uit zowel vierkante als rechthoekige tegels en ontvang je steeds 4 verschillende formaten in je verband. Daarnaast maken we bij Artstone nog eens een onderscheid in 3 soorten Romeins verband:

legpatroon Romeins verband

Als je niet precies weet wat zo’n Romeins verband is, leggen we dat graag nog even voor je uit. In een Romeins verband maken we de combinatie van meerdere formaten en vormen. Zo bestaat je verband uit zowel vierkante als rechthoekige tegels en ontvang je steeds 4 verschillende formaten in je verband. Daarnaast maken we bij Artstone nog eens een onderscheid in 3 soorten Romeins verband:

Klein Romeins verband: 20×20 cm, 40×20 cm, 40×40 cm en 60×40 cm
Groot Romeins verband: 30×30 cm, 60×30 cm, 60×60 cm en 90×60 cm
XXL Romeins verband: 40×40 cm, 80×40 cm, 80×80 cm en 120×80 cm

Ben je door het lezen van deze blog benieuwd geworden naar ons aanbod? Spring dan gerust even binnen in jouw Artstone in de buurt of bekijk onze website!

Op zoek naar inspiratie voor jouw project? Bekijk hier enkele realisaties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven