Ontdek Flagstones in Belgische Blauwe Steen

Onze Flagstone tegels in Belgische blauwe steen, anders genaamd breuksteen, Pas Japonais of Opus Incertum. Maar meestal kennen we Flagstone onder de naam ‘stapstenen’. Deze unieke steen bevat geen vaste maten. De combinatie van diverse maten en vormen zorgt voor het authentieke karakter van de Artstone Flagstones.

De dikte van de stapstenen is steeds 5 cm. Dat betekent dat je voor minder dan €50 / m² al aan de slag kan gaan, met dit prachtig Belgisch product! Ontdek hieronder meer over onze Flagstone in Belgische blauwe steen!

  • Uniek van vorm
  • Duurzame natuursteen
  • Tijdloze en authentieke look
  • Aansluitend bij elke stijl woning
  • Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te kuisen
Flagstone ook bekend als breuksteen, Pas Japonais, Opus Incertum en stapstenen
Flagstone ook bekend als breuksteen, Pas Japonais, Opus Incertum en stapstenen
Flagstone ook bekend als breuksteen, Pas Japonais, Opus Incertum en stapstenen
Flagstone Belgische blauwe steen
Flagstone Belgische blauwe steen
fotoslider-flagstone4-768x273-rcf
fotoslider-flagstone-768x273-rcf
fotoslider-flagstone2-768x273-rcf
fotoslider-flagstone3-768x273-rcf
fotoslider-flagstone5-768x273-rcf
previous arrow
next arrow

WEETJE

De oorsprong van de term Pas Japonais (een Japanse stap) stamt af van de stapstenen die gebruikelijk waren in Japanse tuinen en waterornamenten. De onregelmatige vorm van de stenen die hiervoor gebruikt werden is gelijkaardig aan de vorm van onze flagstones  stapstenen. 

Opus incertum daarentegen, uit het Romeins vertaalbaar als “onregelmatig werk”, was een oude Romeinse bouwtechniek, waarbij onregelmatig gevormde en willekeurig geplaatste ongeslepen stenen of vuistgrote tufsteen blokken werden gebruikt die in een kern van opus caementicium, Romeins beton, werden gestoken.

Zo, dat weet je dan weer: Pas Japonais, of Opus incertum als je chic wilt klinken. Maar als je vragende blikken wil vermijden, dan zal breuksteen of Flagstone wellicht beter werken. 

FLAGSTONE

Onze Flagstone uit eigen productie, heeft geen vaste maten. De combinatie van diverse maten en vormen zorgt voor een zeer authentiek karakter. Zo kunnen we samen voor elk project de perfecte match vinden voor uw oprit of terras!

Wil je blauwe steen flagstone stapstenen, of in het kort Flagstones, kopen?


NATUUR

PASTORIJ

Wil je deze Flagstone Belgische blauwe steen trots ook bij je thuis laten schitteren?

Groot gelijk, want met deze prachtige steen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om samen met jou op zoek te gaan naar de ideale afwerking. Heb je hiervoor maatwerk nodig? Ook dan staan we voor je klaar. We begeleiden je graag in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. Zo zoeken we samen naar de perfecte oplossing voor uw oprit of terras, contacteer ons of bezoek een van onze toonparken!

MEER INFO OVER ONS BELGISCHE BLAUWE STEEN AANBOD

Main Menu

Vraag hier jouw offerte aan

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Klik hieronder om meteen een offerte aan te vragen bij je natuursteen-, oprit- en terras-expert!