Op zoek naar een ecologische manier om je oprit of terrein te verharden? Overweeg ons gepatenteerde product Fluvio! Een ecologisch en erkend regenwater infiltratiesysteem met grote buffercapaciteit. De Fluvio buffer-blok is speciaal ontwikkeld om in te gaan op nieuwe wetgevingen tegen wateroverlast. 

Hoe kan je bijvoorbeeld een extra parkeerruimte aanleggen zonder je omgevingsvergunning in het gedrang te brengen? Door regenwater op te vangen zonder bijkomende kosten, graafwerken of andere vormen van waterafvoer. Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in één van onze toonzalen of op onze website!

Al een project in gedachten? Laat het ons weten! 

Anders omspringen met het hemelwater dankzij Fluvio!

Bouw -of verbouwplannen? En wat met hemelwater rond jouw woning? Waarop moet je letten bij (ver)bouwplannen en hoe kan je voldoen aan de reglementering rondom waterregelgeving? Vooraf plan

nen kan al! Bovendien zoeken wij mee uit wat voor jou mogelijk en voordelig is. Dus vraag nu al naar jouw budgetvriendelijke oplossing! Zo voorkom je later onnodige kosten.

  • Regenwater rechtstreeks laten infiltreren doorheen de oppervlakteverhardingen, halfverhardingen, grastegels, waterdoorlatende en waterpasserende klinkers en andere oplossingen van ArtStone.
  • Regenwater van daken of andere verharde oppervlakten tijdelijk ondergronds opvangen en infiltreren onder een oprit, parking of terras met het Fluvio® infiltratie- en buffersysteem.

Deze systemen zorgen ervoor dat het regenwater na recupe niet moeten worden afgevoerd naar het rioleringsnet. Hierdoor wordt dit minder belast en dus verkleint het risico op wateroverlast.

Het Fluvio® buffer -en infiltratiesysteem is een betonnen, ecologisch systeem wat ervoor zorgt dat het teveel aan water wordt opgevangen en door buffering ter plaatse blijft tot op het moment dat het waterpeil gezakt is en opnieuw kan worden afgevoerd.

Main Menu