Ben je op zoek naar een manier om je terras of oprit in snel tempo aan te leggen, en ben je verliefd geworden op het materiaal beton? Super! Recent gingen we aan de slag met het produceren van onze eigen grootformaat betontegels die je vanaf nu bij ons kan verkrijgen.

Bij Artstone produceren we al jaren onze betonklinkers volledig zelf. In het jaar 2000 bouwden we onze fabriek in Heusden-Zolder, waarna de productie van de klinkers in 2001 van start ging. Ondertussen hebben we met zo’n 20 jaar ervaring in de branche een echte expertise opgebouwd. Omdat we niet met tussenpersonen werken, kunnen we naast de beste kwaliteit ook steeds de beste prijzen garanderen. 

Naast een klassiek vierkant formaat van 100 x 100 cm, shop je ook betonnen stapstenen met formaat 100 x 50 c in onze toonzalen. Kies je favoriete kleur en wij leveren ze bij je thuis of op je werf. Twijfel je over welke tegel de beste match is met de stijl van je woning? We gaan samen met jou op zoek naar de tegel die perfect aansluit bij al je wensen en verwachtingen. Onze verkopers helpen je graag op weg! Kom langs in je Artstone toonzaal in de buurt en ontdek ons gamma betontegels!

Grootformaat betontegels
DIKTE 6 CM
100 x 100 100 x 50
Antraciet x x
Arduinblauw x x
Eboniet x x
Staalgrijs x x
Zilvergrijs x
DIKTE 8 CM
100 x 100
Antraciet x
Arduinblauw x
Eboniet x
Staalgrijs x
Zilvergrijs x
grootformaat beton 1
grooformaat beton 2

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Al een project in gedachten? Laat het ons weten!

Main Menu