Tegels in groot formaat size matters!

Artstone Belgische Blauwe Hardsteen Pastorij Geschuurd 120x60 arduin terrasHet is een trend die zich al enkele jaren aan het doorzetten is de opmars van grote tegels. Afmetingen die een paar jaar geleden als groot aanschouwd werden, zijn nu de standaard. Na het grote succes in tuinen (terrassen, opritten, rondom zwembaden), heeft deze trend zich ook doorgetrokken in het interieur. En de nieuwe grootformaattegels zijn “reusachtig”! 

Door hun uitzonderlijk formaat laten ze elke ruimte groter lijken. Door minder voegen en grotere vlakken lijkt de vloer één geheel te vormen, waardoor het ruimtelijker oogt. Dit is het esthetische voordeel van grootformaattegels. 

Smaken verschillen, ruimtes verschillen … maar ook tegels verschillen 

Artstone biedt een uitgebreid gamma aan van grootformaategels in verschillende materialen, formaten en kleuren. Voor ieder wat wils. Je vindt zeker de tegel die je echt wil tussen onze collectie beton, keramiek of natuursteen.

Natuursteen

Of je nu kiest voor Oosterse natuursteen of toch voor de authentieke Belgisch Blauwe, je kiest altijd voor een tegel met een uniek uitzicht. Je kiest voor een tegel die tegen een stootje kan. Grootformaattegels die mooier worden met de tijd en die je levenslang plezier schenken … daar kies je toch ook voor. 
Artstone is een specialist in Belgische Blauwe. In de eigen productiehallen te Heusden-Zolder worden de grootformaattegels met liefde en oog voor detail geproduceerd. Terwijl de Oosterse natuursteen ter plaatse wordt geselecteerd. Kies nu de tegel die je echt wil!

Keramiek

Dankzij zijn uitstekende levensduur, krasbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid is dit een ideale keuze voor binnen en buitenvloeren. In de huidige collecties vindt je keramische tegels terug die een perfecte imitatie van beton, arduin, natuursteen of hout vormen. Zo kan je toch voor iets kiezen en genieten van de voordelen van keramiek. En wat grootte betreft, kan je hier al gaan tot tegels van 122×122 cm (binnen als buitenversie). 
Artstone reist regelmatig zelf de wereld rond op zoek naar de nieuwste, mooiste collecties. Door de import zelf te organiseren, kunnen we topkwaliteit aan heel betaalbare prijzen aanbieden. Bekijk zeker onze mogelijkheden op vlak van keramiek en grootformaattegels op onze site. Of bezoek eens van onze 4 Artrooms.

LOFTstone

LOFTstone-tegels zijn zeer grote, decoratieve tegels die een ruime uitstraling geven aan je terras of interieur. De tegels zijn hand-gegoten en gemaakt van SCC beton. LOFTStone-tegels zijn dan ook gladder dan varianten in gewoon beton en worden daarom ook de natuursteen van de 21ste eeuw genoemd. Ze zijn strak, sober en dankzij het productieproces ook vuil- en waterafstotend. Ze kunnen buiten en binnen gelegd worden! Onze megategels zijn ook geschikt voor opritten. Geef je oprit een visuele boost en kies voor een grootformaattegel van 8cm.

Main Menu