Het is een trend die zich al enkele jaren aan het doorzetten is, de opmars van grote tegels. Afmetingen die een paar jaar geleden als groot aanschouwd werden, zijn nu de standaard. Na het grote succes in tuinen (terrassen, opritten, rondom zwembaden), heeft deze trend zich ook doorgetrokken in het interieur. En de nieuwe grootformaattegels zijn “reusachtig”!

Door hun uitzonderlijk formaat laten ze elke ruimte groter lijken. Door minder voegen en grotere vlakken lijkt de vloer één geheel te vormen, waardoor het ruimtelijker oogt. Dit is het esthetische voordeel van grootformaattegels. Smaken verschillen, ruimtes verschillen… maar ook tegels verschillen

Artstone biedt een uitgebreid gamma aan van grootformaategels in verschillende materialen, formaten en kleuren. Voor ieder wat wils. Je vindt zeker de tegel die je echt wil tussen onze collectie beton, keramiek of natuursteen.

Keramiek

Dankzij de lange levensduur, krasbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid is keramiek een ideale keuze voor zowel binnen- als buitenvloeren. In de huidige collecties vind je tegels in diverse looks terug zoals beton, arduin, natuursteen of hout. Zo geniet je zowel van je droomlook als de voordelen van keramiek. Artstone reist regelmatig zelf de wereld rond op zoek naar de nieuwste, mooiste collecties. Door de import zelf te organiseren, kunnen we topkwaliteit aan heel betaalbare prijzen aanbieden.

Edinburgh mix 90 x 90

Belgische Blauwe steen

Of je nu kiest voor Oosterse natuursteen of toch voor de authentieke Belgisch Blauwe steen, je kiest altijd voor een tegel met een uniek uitzicht die tegen een stootje kan. Daarnaast wordt dit materiaal mooier met de tijd en schenkt het je levenslang plezier. Daar kies je toch ook voor? Wist je trouwens dat onze Belgische Blauwe steenproducten volledig door onszelf worden geproduceerd in onze productiehallen te Heusden-Zolder? Hier maken we met liefde en oog voor detail onder andere de grootformaat tegels.

terras bbs

Beton

Bij Artstone produceren we al jaren onze betonklinkers volledig zelf. Recent gingen we aan de slag met het produceren van onze eigen grootformaat betontegels die je vanaf nu bij ons kan verkrijgen. Naast een klassiek vierkant formaat van 100 x 100 cm, shop je ook betonnen stapstenen met formaat 100 x 50 cm. Ontdek snel je favoriete kleur en formaat!

Grootformaat beton

Loftstone

Loftstone tegels zijn grote, handgemaakte tegels gemaakt van SCC beton die een ruime uitstraling geven aan je terras of interieur. Ze zijn veel gladder in vergelijking met andere varianten in gewoon beton. Daarnaast zijn ze strak, sober en ook vuil- en waterafstotend. Dankzij de verschillende diktemogelijkheden zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten voor bijvoorbeeld je oprit.

Loftstone dubai 99 x 99

Al een project in gedachten? Laat het ons weten en we contacteren je!

    Regio:*
    AntwerpenLimburgVlaams-BrabantOost-VlaanderenWest-Vlaanderen

    Main Menu