BUITENMEESTESCHAP: TERRASTEGELS, KLINKERS EN MEER!

Bij Artstone geloven we in de kracht van prachtige buitenruimtes, toegankelijk voor iedereen, ongeacht de grootte van je ruimte of budget. Of je nu droomt van een sfeervol terras, een indrukwekkende oprit, of hoogwaardige klinkers voor jouw buitenpad, Artstone staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden die Artstone te bieden heeft en laat je inspireren. Wij zijn hier om jouw buitenruimte te transformeren. Op zoek naar specifieke inspiratie voor je oprit, terras, of tuinpad? Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Artstone.

ONTDEK ZE ALLEMAAL!

VAKMANSCHAP OVER GENERATIES HEEN

Buitenruimtes met dezelfde uitmuntende kwaliteit die je binnen zou willen. Als Belgische familiebedrijf, met eigen productie en winkels, zijn we geworteld en gedreven door vakmanschap. Al drie generaties lang hebben we met toewijding en passie gewerkt aan het creëren van buitenomgevingen die herinneringen vormen en generaties overbruggen.

Stap binnen in ons familieverhaal om jouw tuininspiratie tot leven te wekken. Hier creëren we niet alleen buitenruimtes, maar een inspiratiebron doordrenkt met de warmte van onze familiegeschiedenis. Een plek die bestand is tegen de tand des tijds. Jouw visie van een betoverende buitenomgeving begint hier, met het gezamenlijke verhaal van onze familie en het unieke verhaal dat jij meebrengt.

familie

BOUWEN MET EXPERTISE

Zoek je een ervaren aannemer die jouw visie tot leven kan brengen? Wij koppelen jou aan ons goedgekeurde netwerk van lokale aannemers. Maak samen met hen van jouw buitenruimte een meesterwerk.

Voor vakmanschap door vakmanschap. Ontdek onze hoogwaardige materialen en op maat gemaakte ondersteuning voor jouw projecten. Sluit je aan bij ons netwerk van professionals en ervaar hoe wij jouw visie vertalen.

REVIEWS

Marc Smaak
Marc Smaak
Lees verder
Zeer klantvriendelijk, reageren snel op mail en komen met een goede oplossing. Ik heb 70m2 waterdoorlatend straat klinkers besteld en woon in een doodlopende straat dus niet makkelijk bereikbaar met grote vrachtwagen maar 1st klas chauffeur kreeg het voor elkaar netjes voor mijn deur te komen.
Alena Kosholkina
Alena Kosholkina
Lees verder
Prachtig moderne toonzaal met vriendelijk personeel dat de producten zeer goed kent. We stonden nog maar net stil bij een tegel en er stond al een vriendelijke verkoper voor ons klaar (Ruben. In een mum van tijd was onze bestelling in orde. 'S avonds kregen we thuis nog een extra mail met alle nodige informatie over het verder verloop van onze aankoop. Super.
Previous
Next

NIEUWSBRIEF

Populaire categorieën

Betonproductie
Keramische tegels
Natuursteen uit import
Belgische blauwe steen
Toebehoren

Klantenservice

Contacteer klantenservice
Veelgestelde vragen
Vind een vakman
Service en garantie
Leverdatum wijzigen

Meer informatie

Showrooms
Over ons
Werken bij ArtStone
Professionals
Klanten getuigen

© 2023 – ArtStone – BTW-nummer: 0806.187.784 – Algemene voorwaarden, cookies en privacy

Main Menu