De stevigheid van beton met de looks van een keramische tegel… het kan met Geoceramica!

Ben jij ook zo zot van betonproducten voor de aanleg van je oprit, terras of pad zoals wij? Beton kan op zoveel manieren bewerkt en verwerkt worden, dat de mogelijkheden qua looks voor je project eindeloos zijn. Onze Geoceramica is een keramische tegel die onlosmakelijk verbonden is met een betonnen onderlaag. Enkele voordelen zijn: ze zijn onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk, hebben een erg lange levensduur, ze zijn geschikt voor iedere bodemsoort en hebben een relatief eenvoudige verwerking zoals een betontegel. Ontdek snel al onze kleuren en maten Geoceramica in jouw Artstone-toonzaal in de buurt!

GEOCERAMICA


Palanta gold

palanta light


Palanta night

Geoceramica


Palanta smoke

Geoceramica


Patch grey

Geoceramica


Patch beige

Geoceramica


Patch black

Geoceramica


Uros ivory

Geoceramica


Uros dust

Geoceramica


Uros tar

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten! 

Vind je dat jouw huis ook zo'n klassevolle oprit of terras met verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!

Main Menu