Is zowel je interieur als je oprit en/of terras aan een opfrisbeurt toe? Dan heb je heel wat knopen door te hakken op vlak van materiaalkeuze, afmetingen, look, … Dankzij ons uitgebreide gamma kan je zowel voor betonklinkers en -tegels, Keramische tegels, Belgische Blauwe steen, Oosterse natuursteen en andere importproducten bij Artstone terecht. Voor je interieur opteer je meestal voor een betonvloer, gietvloer, parket of vloer in keramische tegels. Voor je oprit en terras liggen de keuzes dan weer iets anders. 

Je terras laten aansluiten op je woonkamer
Een leuke trend is het gebruik van dezelfde tegel voor zowel binnen als buiten. Tegenwoordig worden terrassen – waar mogelijk – steeds groter en maken ze ook echt deel uit van de woning dankzij een gedeeltelijke of volledige overkapping/veranda. Door je interieur te laten ‘aansluiten’ op je exterieur, oogt het volledige plaatje rustig en sfeervol en lijken ruimtes zoals je woonkamer en
keuken een pak groter

Is er een verschil tussen buiten- en binnentegels?
Ja en neen, qua uiteindelijke look en gevoel zijn deze tegels hetzelfde, enkel zijn tegels voor binnen dunner dan die voor op je terras – meestal 1 cm of zelfs iets dunner. Buitentegels zijn dan weer 2 cm dik of zelfs dikker. Binnen is de ondergrond stevig en stabiel waardoor een dunnere tegel voldoende is. Buiten is de ondergrond dan weer veel anders en zorgt een dikkere tegel voor meer stabiliteit. Daarnaast hou je voor een buitentegel best wat meer rekening met de antislip-waarde van je tegel. Dit drukken tegelfabrikanten steeds uit met een R-waarde die schommelt tussen R9 en R11. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek je Artstone-toonzaal in de buurt!

Keramiek voor buiten

Verkrijgbaar in diverse soorten. Contacteer ons 
voor meer info over jouw favoriete tegel of kom langs 
in onze toonzalen. 

K-Charles light 90 x 90

Keramiek voor binnen

Verkrijgbaar in diverse soorten. Contacteer ons
voor meer info over jouw favoriete tegel of kom langs
in onze toonzalen. 

philip dark 60x60

Al een project in gedachten? Laat het ons weten!

Main Menu