Custom Stone maatwerk

Op zoek naar een op maat gemaakt keuken- of tafelblad die perfect past bij de (keuken)vloer? Zoek niet verder! Wij meten voor u op en geven u een offerte op maat voor uw keuken- of tafelblad en, indien gewenst, ook voor uw bijpassende vloer in hetzelfde materiaal. Dit is zowel mogelijk in keramische tegels als in natuursteen!

Opmeten

Een juiste opmeting belangrijk, zeker voor een keukenblad. Aanpassingen uitvoeren bij de plaatsing zelf of achteraf zijn zeer moeilijk en allesbehalve gewenst. Net daarom dat Custom Stone dit volledig in eigen beheer uitvoert. Wij komen ter plaatse met onze geavanceerde digitale meters en zorgen voor een opmeting tot op de millimeter nauwkeurig. Bent u nog niet zeker wat juist het materiaal van uw keuken- of tafelblad zal worden? Geen probleem! Wij komen toch met plezier opmeten en bezorgen u uw opmetingen om gericht verder te plannen. 

Vraag opmeting aan

Materiaalkeuze van uw keuken- of tafelblad

U wilt uiteraard een keuken- of tafelblad die past bij uw vloer. Net daarom dat Artsone hetzelfde materiaal kan gebruiken voor zowel uw vloer als uw keuken- of tafelblad die zowel in natuursteen als keramische tegel op maat kan gezaagd worden.

Plaatsing

 

Custom Stone plaatst niet zelf. We hebben echter een groot netwerk met erkende, goede installateurs die wij, indien gewenst, in contact kunnen brengen met u. 

Keramische afwerking

Natuursteen afwerking

Extra informatie gewenst? Wij contacteren u!

    Artstone’s productieatelier

    Main Menu