Custom Stone

Op zoek naar een op maat gemaakte tegel bekleding voor uw prefab of gegoten trap? Zoek niet verder! Wij meten voor u op en geven u een offerte op maat voor uw trapbekleding. Dit kan zowel in keramische tegels als in natuursteen. 

 

Niets zo mooi als een met steen beklede trap. Het verzagen hiervan is echter geen kinderspel. Om een mooie trap te creëren moeten alle treden, tegentreden en afzet kanten op de juiste rootte gezaagd worden. Daarom moet niet alleen uw trap correct gemeten zijn, maar ook tot op de millimeter juist gezaagd worden. 

Opmeten

Een juiste opmeting is hét belangrijkste voor een mooie trap. Net daarom dat Custom Stone dit volledig in eigen beheer uitvoert. Wij komen ter plaatse met onze geavanceerde digitale meters en zorgen voor een opmeting tot op de millimeter nauwkeurig. Ben je nog niet zeker van wat de bekleding voor uw trap zal worden? Geen probleem! Wij komen met plezier opmeten en bezorgen u uw afmetingen waarna u verder gericht kunt zoeken

Vraag opmeting aan

Materiaalkeuze van uw trap

U wilt uiteraard dat uw trap past bij uw vloer. Nat daarom dat Artstone hetzelfde materiaal kan gebruiken voor zowel uw vloer als trap. U kiest uw natuursteen zoals Belgische blauwe steen of keramische tegel en wij zorgen ervoor dat dit verwerkt wordt in uw nieuwe trap.

 

Plaatsing

 

Custom Stone plaatst niet zelf. We hebben echter een groot netwerk met erkende, goede installateurs die wij, indien gewenst, in contact kunnen brengen met u. 

Keramische afwerking

Natuursteen afwerking

Extra informatie gewenst? Wij contacteren u!

    Artstone’s productieatelier

    Main Menu