Natuursteen uit import voor jouw
oprit, terras, pad of interieur

Ben je op zoek naar een natuursteen uit import voor je oprit, terras of interieur? Overweeg dan één van onze opties in geïmporteerde natuursteen. Zo halen we producten uit Indië, Egypte, China of Italië! Artstone is al geruime tijd dé specialist in natuursteen producten. 

Omdat we de kwaliteit die we aan onze klanten beloven ook echt met onze eigen ogen willen zien, reizen onze zaakvoerders zelf tot bij de leveranciers. Door onze nauwe contacten met de buitenlandse leveranciers, hebben we ook hier de mogelijkheid om speciale afwerkingen aan te bieden. Ontdek hier alles over onze natuursteen uit import!

Eigen import natuursteen

Dankzij de jarenlange ervaring in de natuursteensector, legde Artstone waardevolle contacten over de hele wereld. Zo gaat Artstone elk jaar langs bij haar partners in het buitenland, om zo een mooie selectie te maken voor ons aanbod geïmporteerde natuursteen. Doordat er geen tussenpersonen zijn, is Artstone in staat om altijd zeer concurrerende prijzen aan te bieden voor natuursteen van topkwaliteit.

De prijzen van onze deze producten kunnen variëren afhankelijk van kleur en formaat.
SINAI PEARL: vanaf €38.13/m² ex btw
ZAMANG: vanaf €38.66/m² ex btw
KANDELA:
 vanaf €24.65/m² ex btw
TANDUR: vanaf €30.54/m² ex btw
PALLADIO: vanaf €31.00/m² ex btw
CRYSTAL STONE: vanaf €9.27/m² ex btw

Opgelet, deze prijzen zijn afhankelijk van formaat en afwerking.

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Main Menu