Natuursteen voor jouw
oprit, terras, pad of interieur

Ben je op zoek naar een natuursteen voor je oprit, terras of interieur? Overweeg dan één van onze vele opties in natuursteen. Zo produceren we zelf onze Belgische blauwe steen en halen we producten uit Indië, Egypte, China of Italië! Artstone is al geruime tijd dé specialist in natuursteen producten. 

Omdat we de kwaliteit die we aan onze klanten beloven ook echt met onze eigen ogen willen zien, reizen onze zaakvoerders zelf tot bij de leveranciers van de geïmporteerde producten. Door onze nauwe contacten met de buitenlandse leveranciers, hebben we ook hier de mogelijkheid om speciale afwerkingen aan te bieden. Ontdek hier alles over onze natuursteen uit import!

Belgische Blauwe Steen, een Nationale trots, ontgonnen en verwerkt voor jouw terras, keuken, zwembad, …

Ben je op zoek naar een duurzame tegel met een natuurlijke look?
Dan is de Belgische blauwe steen wat je zoekt! Dit staaltje Belgische trots is geschikt voor binnen én buiten en wordt enkel mooier met de jaren. Dankzij onze verschillende afwerkingen past onze Belgische blauwe hardsteen bij elke stijl, van rustiek tot strak en modern.

Een terras of oprit in natuursteen Sinai Pearl is altijd een goed idee!

Dankzij de lichtgrijze fossielen en subtiele kleurnuances verkrijgt u met  de sinai pearl een robuuste en kwaliteitsvolle look voor binnen of buiten! Deze Egyptische beige kalksteen is een echte aanrader!

Deze oosterse blauwe steen is een echte aanrader voor wie een strakke look zoekt!

Deze Oosterse blauwe steen leunt op vlak van hardheid en kleur heel dicht aan bij onze Belgische blauwe hardsteen. Ook wat onderhoud en levensduur betreft zijn deze twee zeer gelijkend. De Oosterse blauwe steen heeft iets meer witte aders, wat variatie brengt in deze tegel. 

Onze Kandela klinkers zijn de perfecte oplossing voor uw oprit, pad ...

Deze Indische zandsteen is vooral bekend van de paden of opritten. Echter is deze klinker/platine ook zeker geschikt voor terrassen en interieurafwerkingen!

Onze Tandur Black en Grey tegels/klinkers, voor elk wat wils!

Met deze geïmporteerde natuursteen Tandur uit India breng je de oosterse stijl dichter bij huis. Dankzij de donkere tinten van onze Tandur Black zorg je voor een stijlvolle sfeer op uw oprit of terras. Heb je liever een open sfeer op uw terras, pad… kies dan voor de Tandur grey producten. 

Palladio Dark of light voor een high-end-look terras! Iets voor jou?

Met deze geïmporteerde natuursteen Palladio dark of light breng je de oosterse stijl dichter bij huis. Dankzij de donkere tinten van onze Palladio Dark zorg je voor een stijlvolle sfeer op uw oprit of terras. Heb je liever een open sfeer op uw terras, pad… kies dan voor de Palladio Light. 

Met de Onyx geïmporteerde natuursteen kan u zeer creatief omgaan!

Natuursteen Onyx is een lichtdoorlatende natuursteen, dit biedt de mogelijkheid om zeer creatief om te gaan met uw oprit of terras. Benieuwd naar de mogelijkheden in natuursteen Onyx voor jouw project?  

De geïmporteerde Crystal Stone natuursteen, de classy, high-end natuursteen.

Crystal stone is een high-end tegel die uniek is bij Artstone. Dankzij zijn moderne en classy uitstraling zijn de mogelijkheden eindeloos! Ontdek hier meer over onze Crystal Stone of bezoek ons toonpark voor meer informatie.

Meer weten over onze natuursteen?

Eigen productie Belgische Blauwe Steen

Het productieproces van onze Belgische blauwe steen houden we bij Artstone van A-Z in eigen beheer. De ontginning van de Belgisch blauwsteen gebeurt voornamelijk in Henegouwen. Hierna neemt Artstone het over en starten we de productie op in onze fabriek in Heusden-Zolder. Op die manier kunnen we tal van afwerkingen aanbieden en steeds topkwaliteit Belgische arduin aan de beste prijzen garanderen. Wie voor de Belgische blauwe steen van Artstone kiest, kiest dus niet alleen voor een esthetische oplossing maar ook voor een duurzaam en authentiek product uit Belgische bodem.

Eigen import natuursteen

Dankzij de jarenlange ervaring in de natuursteensector, legde Artstone waardevolle contacten over de hele wereld. Zo gaat Artstone elk jaar langs bij haar partners in het buitenland, om zo een mooie selectie te maken voor ons aanbod geïmporteerde natuursteen. Doordat er geen tussenpersonen zijn, is Artstone in staat om altijd zeer concurrerende prijzen aan te bieden voor natuursteen van topkwaliteit.

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Main Menu