Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Het langdurig waardevasthouden van materialen zoals keramiek, natuursteen en betonsteen is uiteraard belangrijk. Daarom bieden we de reinigingsmiddelen van Lithofin aan. Deze zijn ontwikkeld en aangepast aan de specifieke materialen met als doel een langdurig behoud van waarde en kwaliteit.

Belangijk advies
(1) = Gebruik geen zuurhoudende reinigers op zuurgevoelige steen. Bij twijfel raadpleeg uw leverancier of de Lithofin Service telefoon: 0800 90 092 (gratis nummer)
(2) = Bij sterke vervuiling de werking van het product ondersteunen door te schrobben met een machine + een schrobpad of schrobborstel
(3) = Lithofin MN kleurverdieper enkel toepassen op poreuze en ruwe oppervlakken
(4) = Schenk aan deze stap extra veel aandacht bij tegels met een hoge antislipwaarde (R10-R11)

Voor alle chemische toepassingen buitenshuis: verwerking bij droog weer, op droog oppervlak, tussen 12°C en 25°C en niet in volle zon bij warm weer. Lees altijd eerst het etiket en de technische informatie van het product en plaats een proefvlak om het resultaat en het verbruik te controleren. Vraag altijd eerst informatie over de tegels en steen aan uw leverancier en Lithofin adviseur. 

PROPADS zijn polijstpads voor het renoveren van natuursteen en kunststeen. Dit is geen Lithofin product, maar kan de werking van de producten ondersteunen. 

Scroll naar boven