ArtStone verwerkt niet alleen onze eigen Belgische Blauwe Steen, maar gebruikt zijn jarenlange expertise ook om kwaliteitsvolle oosterse natuursteen te selecteren en te importeren.

We importeren onze Kandela plavuizen (ook gekend als Kandla Grey en Beige) rechtstreeks vanuit India. Kandela kasseien worden vooral gebruikt om opritten of tuinpadjes aan te leggen omdat deze ogen als kasseien maar gemakkelijker te plaatsen zijn en meer voor handen zijn. Onze Kandela’s bestaan in verschillende formaten en verschillende diktes en kunnen nu zelfs in tegelvorm gekozen worden.

Naast kandela bieden we nu ook Tandur kasseien aan. Tandur is eveneens een Indische zandsteen, maar heeft een eerder grijsblauwe tint. Dit geeft een uniek effect aan uw oprit of terras. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes en zelfs in tegelvorm. Voor elks wat wils.

De Indische plavuizen krijgen hun karakter doordat ze gekapt zijn. Hierdoor krijgen ze hun typisch gekloven zichtvlak en gekapte kanten. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en charmant!

Meer weten? Bezoek één van onze prachtige toonzalen en toonparken of vraag informatie aan via de onderstaande knop.

Bent u nog niet volledig overtuigd maar weet u wel dat natuursteen uw ding is? Houdt u van wat meer flexibiliteit, een meer constante oppervlakte-bewerking en een luxueuzere tegel uit eigen bodem? Dan is onze Belgische Blauwe Steen uit eigen productie misschien wel perfect voor jou. Kom ze vergelijken naast onze andere Oosterse natuursteen in onze winkels!

Realisaties