Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Project Claesen

00277-MW-R-3-Artstone-Classic-Betonklinkers-Zilvergrijs-20x5-1

Project met betonklinkers waaltjes 20 5 6 zilvergrijs

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Een terras met een strakke look? Onze Betonklinkers classic waalformaat zilvergrijs zorgen voor de look die uw terras verdient!


Betonklinkers Zilvergrijs 20×5


Betonklinkers Zilvergrijs 20×5


Betonklinkers Zilvergrijs 20x5

Creëer je eigen project met onze waalformaat zilvergrijs!


Betonklinkers Zilvergrijs 20x5

Kenmerken/eigenschappen van betonklinkers:

  1. Duurzaamheid: Betonklinkers zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, weersinvloeden, vorst-dooicycli en belasting door voetgangers en voertuigen. Ze hebben over het algemeen een lange tijd.
  2. Veelzijdigheid: Dankzij de verschillende mogelijke vormen en kleuren kunnen betonklinkers worden aangepast aan verschillende landschaps- en architectonische ontwerpen. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel functionele als esthetische doeleinden.
  3. Stabiliteit: Betonklinkers bieden een stabiele en vlakke ondergrond, wat belangrijk is voor verkeersveiligheid en comfort voor voetgangers.
  4. Onderhoudsgemak: Betonklinkers verplaatst over het algemeen weinig onderhoud. Regelmatige vegen of resultaten kunnen helpen om ze in goede staat te houden. Als er ooit een beschadiging optreedt, kunnen individuele klinkers relatief eenvoudig worden vervangen.
  5. Milieuvriendelijkheid: Moderne betonklinkers kunnen worden geproduceerd met milieuvriendelijke materialen en methoden. Ze kunnen ook worden gerecycled of hergebruikt, wat vaste aan duurzaamheid.

Share:

Bekijk meer projecten

Meer info over een project?

Scroll naar boven