Waarom Belgische Blauwe Steen zich uitstekend voor totaalconcepten leent

Met Belgische Blauwe Steen, kan je werkelijk alle kanten uit. De standaard in de handel verkrijgbare vloer– en terrastegels zijn namelijk maar het topje van de ijsberg. Bij ArtStone gaan we veel verder en denken we maar al te graag mee over totaalconcepten en totaalprojecten.

Perfecte harmonie 

Beeld je eens in … je staat aan het aanrecht, schenkt jezelf een aperitief uit, wandelt naar buiten, over het terras en via de stapstenen naar een kleine lounge aan de achterkant van de tuin, waar je rustig in een zeteltje naast het zwembad neerploft. En elk stenen oppervlak dat je in die tijd gekruist hebt, is afkomstig van hetzelfde prachtige materiaal. Alles is in perfecte harmonie.

Belgische Blauwe steen voor iedere toepassing 

Met Belgische Blauwe Steen is bovenstaande geen utopie. Bij ArtStone verwerken we deze natuursteen van Belgische oorsprong namelijk van blok tot elke mogelijke toepassing of vorm. Van binnen– en buitentegels in alle formaten tot plinten, trappen, palissades, zwembadboorden, kasseien, grillige breukstenen en tafelbladen, werkbladen of douchewanden op maat. 

ABDIJ DROOGGESCHUURD

Elk product dezelfde uitstraling

Belgische blauwe steen laat zich niet alleen in elke mogelijke vorm verwerken, maar kan daarnaast ook op ontelbare manieren afgewerkt worden, bijvoorbeeld door toepassing van een veroudering, schuring of speciale oppervlakteafwerking. Ook die stappen hebben we bij ArtStone zelf in handen, waardoor we de afwerking van alle tegels, werkbladen, zwembadboorden en andere Belgische blauwe steen-producten dus perfect op elkaar kunnen afstemmen. Zo heeft elk product met andere woorden exact dezelfde uitstraling. Met meer dan 4000+ producten, ben je zeker dat je match erbij zit.

Op maat van de bestaande situatie 

Heb je in je woning al een vloer of dorpel in Belgische Blauwe Steen liggen en wil je die lijn verder doortrekken? Dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden van Belgische blauwe steen ligt ook dat binnen de mogelijkheden. Exact hetzelfde aspect als de bestaande vloer zal je naar alle waarschijnlijkheid niet kunnen evenareneen blok die tien jaar geleden uit de groeve gehaald werd zal er anders uitzien dan een van vandaag – maar met de nodige expertise kan je wel de juiste kleur en afwerking realiseren om een harmonieus geheel neer te zetten. En dat is precies wat we bij ArtStone graag doen! 

Share:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
On Key

Gerelateerde posts

Main Menu