Last van wateroverlast of restricties opgelegd gekregen door uw gemeente? U bent aan het juiste adres! Artstone is al jaren dé referentie voor waterdoorlatende oplossingen. Zo bieden we een ruime keuze aan waterdoorlatende klinkers, waterpasserende klinkers en het gepatenteerde Fluvio bufferblok aan.

Waterpasserende klinkers van Artstone hebben een speciale vorm waardoor deze water langs de voegen door kunnen laten. Daarnaast produceren we ook grasdallen. Gebruiksgemak voor de plaatser is hierin essentieel. Wij zorgen ervoor dat onze grasdallen zo op een pallet gestapeld worden dat er bij machinaal plaatsen niet steeds telkens een grasdal manueel versleurd moet worden. Dit zorgt voor minder verloren tijd en dat is goed voor de plaatser en dus ook voor de portemonnee van de particulier!

In combinatie met onze gepatenteerde Fluvio buffer-blokken zijn deze producten een perfecte oplossing voor uw overtollig regenwater. De Fluvio buffer-blok is speciaal ontwikkeld om in te gaan op nieuwe wetgevingen tegen wateroverlast. Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in één van onze toonzalen of op onze buffer-site. Contacteer ons voor een gratis berekening of uitgebreide referenties. Bekijk hier de Fluvio-website.

We hebben heel wat uitvoeringen, maten en kleuren beschikbaar. Bekijk hier al onze formaten.

Waterdoorlatende betonklinkers

Verkrijgbaar in:
Industrieel grijs
Zwart
Cottage
Beringse mijnschakering
Rood

Betonklinker waterdoorlatend cottage 22 x 22

Waterpasserende betonklinkers

Verkrijgbaar in:
Industrieel grijs
Cottage
Zwart
Beringse mijnschakering

waterpasserende klinkers

Grasdallen

Verkrijgbaar in:
Industrieel grijs
Antraciet
Beringse mijnschakering

grasdallen gestapeld

Ecospacers by Artstone

Ecospacers by Artstone

Al een project in gedachten? Laat het ons weten!

Main Menu