Wie is Artstone?

Artstone produceert reeds meer dan 15 jaar Belgische blauwe steen. Artstone investeerde de laatste jaren in grote productielijnen waardoor we nu zowel de capaciteit als de mogelijkheid hebben om voor binnen- en buitenland de mooiste Belgische blauwe steen tegels aan te bieden, zowel voor binnen als buiten, alsook maatwerk zoals keukenbladen en zwembadboorden

 

Hoe komt Artstone aan zijn materialen?


Onze Belgische blauwe steen wordt voornamelijk in Henegouwen ontgonnen. Artstone verwerkt vervolgens de blauwe hardsteen in zijn fabriek te Heusden-Zolder op zowel productielijnen als met de hand. De Belgische blauwe steen is bij Artstone dus van A tot Z een authentiek Belgisch product.


Artstone service: Wat kan u van ons verwachten?

Artstone is zeer trots op al zijn verouderde afwerkingen. Waar andere fabrikanten stoppen, gaat Artstone net dat stapje verder. Zo zijn er bij ons afwerkingen mogelijk die zo sterk lijken op recuperatie tegels dat ze in combinatie met eeuwenoude tegels gebruikt kunnen worden. Zelfs recuperatie tegels kunnen wij verwerken (bijvoorbeeld kalibreren).

Naast verouderde afwerkingen kan Artstone ook strakke tegels leveren aan de beste prijs en dit op formaten naar keuze. Wij produceren zeer graag grote formaten!

Artstone heeft in zijn standaard gamma al de meest uiteenlopende afwerkingen. Een greep uit de afwerkingen: Gebouchardeerd, gevlamd, gefrijnd, verzoet, gepastoriseerd en nog zoveel meer! Zijn er projecten of producten waar je een op maat gemaakte afwerking voor wenst? Geen probleem! Vraag hier uw op maat gemaakte afwerking aan.

Doordat onze productie in eigen familiale handen is, garanderen wij u altijd de hoogste kwaliteit aan de beste prijzen. U kunt ook ten allen tijden bij ons terecht voor expertise en door onze grote productiecapaciteit is snelle levering mogelijk. 

Vraag prijs aan voor stock aankopen

Vraag prijs aan voor specifiek project

lange stenen voor binnen en buiten
belgische blauwe stenen voor buiten
donkere belgischa blauwe steen

Afwerking op maat voor uw tegels?

Extra informatie gewenst? Wij contacteren u!

    Artstone’s productie voor Belgische Blauwe steen

    Main Menu