Een perfect aansluitende zwembadboord
voor de ideale afwerking en look

Een zwembad of zwemvijver perfect laten doorvloeien naar je terras? Of liever een speciale afwerking aan de rand? Dat doe je met de juiste zwembadboord. Door een zwembadboord te gebruiken zorg je ervoor dat de ruwe randen van de opbouw mooi afgewerkt worden met een bijpassende steen. Dit is zowel mogelijk voor gebouwde zwembaden alsook voor prefab zwembaden.

Bezoek een van onze toonzalen pijltje

In verschillende afwerkingen en materialen!

 

Onze zwembadboorden van Belgische blauwe steen uit eigen productie kunnen steeds op maat gemaakt worden met afwerking naar keuze. Ook standaard formaten zoals 100/30/3-5 zijn zeer ruim voorhanden. Hetzelfde geldt voor onze Vietnamese blauwe steen met 180° afgeronde hoeken of papegaaienneus. Ook granieten of basalt zwembadboorden zijn een mogelijkheid. Verder kunnen wij ook keramische zwembadboorden aanbieden die bijna in elk type keramische tegel gemaakt kunnen worden. Ideaal dus om te combineren met bijpassende keramische terrastegels. De afwerking van deze keramische zwembadboorden zijn te verkrijgen met een 180° afronding of met neus in verstek. Bekijk zeker onze catalogus hieronder voor al de mogelijkheden!

 

Zwembadboord BBS


De prijs voor een strakke BBS-klinker schommelt tussen €79.67 en €143.75. Deze prijzen zijn afhankelijk van formaat en afwerking en zijn steeds exclusief btw.

Zwembadboord natuursteen uit import


De prijs voor een zwembadboord in natuursteen uit import schommelt tussen €11.78 en €89.59. Deze prijzen zijn steeds afhankelijk van formaat en afwerking en zijn steeds exclusief btw.

Zwembadboord Keramiek


De prijs voor een zwembadboord in keramiek hangt af van de afwerking en keuze van de tegel. Contacteer ons voor meer informatie.

Al een project in gedachten?
Bereken de boordstenen die je nodig hebt, en krijg een vrijblijvende prijsaanvraag!

Zwembad afboordingen - Berekening voorbeeld en vaktermen

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevol zwembad verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het materiaal van jouw zwembadboord. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Main Menu