Een perfect aansluitende zwembadboord voor de ideale afwerking 

Een zwembad of zwemvijver perfect laten doorvloeien naar uw terras? Of liever een speciale afwerking aan de rand? Dat doet u met de juiste zwembadboordstenen.

Door een zwembadboord te gebruiken zorgt u ervoor dat de ruwe randen van de opbouw mooi afgewerkt worden met een bijpassende steen. Dit is zowel mogelijk voor gebouwde zwembaden, alsook voor prefab zwembaden.

 

Bezoek uw dichtstbijzijnde toonpark!

In verschillende materialen en afwerkingen! 

Onze zwembadboorden van Belgische blauwe steen uit eigen productie kunnen steeds op maat gemaakt worden met afwerking naar keuze. Ook standaard formaten zoals 100/30/3-5 zijn zeer ruim voorhanden. Hetzelfde geldt voor onze Vietnamese blauwe steen met 180° afgeronde hoeken of papegaaienneus. Ook granieten of basalt zwembadboorden zijn een mogelijkheid. Verder kunnen wij ook keramische zwembadboorden aanbieden die bijna in elk type keramische tegel gemaakt kunnen worden. Ideaal dus om te combineren met bijpassende keramische terrastegels. De afwerking van deze keramische zwembadboorden zijn te verkrijgen met een 180° afronding of met neus in verstek. Bekijk zeker onze catalogus hieronder voor al de mogelijkheden!

 

Belgische blauwe steen

Oosterse natuursteen

Soorten afwerking

De rand van een zwembadboordsteen kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Zo heb je boordstenen die recht lopen of boordstenen met neus, zoals de papegaaienneus hieronder die vaak wordt gebruikt voor de afwerking van prefab zwembaden zodat de naad van het bad niet zichtbaar is tijdens het zwemmen.

Afgeronde papegaaienneus

Rechte papegaaienneus

Bullnose

Een resultaat dat er mag zijn!

Al een project in gedachten?

Main Menu