Artstone werkt graag samen met zwembadbouwers die zeer moderne, strakke zwembaden bouwen, alsook met zwembadbouwers of zwemvijverbouwers die eerder voor rustiekere zwembaden of zwemvijvers kiezen. Plaats je monoblocks uit Polyester, stalen zwembaden, zwembaden met stalen wanden, inox-zwembaden of betonnen maatwerk zwembaden? Artstone luistert voortdurend naar de specifieke noden en behoeftes van al die professionals & bevoorraad hen allen met de hoogste service en de juiste producten voor ieders budget. 

 

Wie zijn de A+ zwembadbouwers van Artstone?

 

Een Artstone zwembadbouwer houdt van een prachtige afwerking met kwalitatieve materialen voor hem en zijn klant. Onze A+ partners halen dan ook voldoening uit het adviseren van zijn klanten, het verlenen van een uitstekende service en het plaatsen van een prachtig zwembad dat tot in het detail is afgewerkt om jaren mee te gaan! 

Hoe zorgt Artstone voor de beste service? 

Artstone wilt al meer dan 20 jaar ervoor zorgen dat Vlamingen bij het thuiskomen ook een beetje op vakantie zijn. Daarom dat Artstone al jaar en dag specialist is in terrassen en opritten. De know-how dat Artstone in zijn 20-jarige bestaan vergaard heeft, zet Artstone de laatste jaar ook meer en meer in voor zwembadbouwers. Artstone beschikt over eigen productie van Belgische blauwe steen en kan dan ook zowel maatwerk als standaard producten aan de beste kwaliteit en prijs aanbieden. Verder importeert Artstone ook Oosterse natuursteen en keramische tegels en zwembadboorden. Hierdoor kan bij het overgrote deel van het aanbod terrastegels gekozen worden voor hetzelfde materiaal als zwembadboord en dit zowel met als zonder neus. Zowel afzonderlijke aankoop als aankoop in bulk is mogelijk.

Artstone kiest ervoor om zoveel mogelijk in huis te doen om zo kwaliteit en service te kunnen garanderen. Zo beschikt Artstone over een grote voorraad aan zwembadboorden en tegels uit eigen productie alsook zelf geïmporteerd vanuit het buitenland. Uw klant kan 24/24 – 7/7 inspiratie komen opdoen in één van onze toonzalen en toonparken waarbij vervolgens hun keuze aan u wordt doorgegeven. Door deze dan ook zelf via onze eigen logistieke service uit te leveren, kunnen we steeds een optimale service van A tot Z bekomen en een groot deel van uw zorgen overnemen. 

Welke zwembadboorden kan Artstone voorzien?

Onze zwembadboorden van Belgische blauwe steen uit eigen productie kunnen steeds op maat gemaakt worden met afwerking naar keuze. Ook standaard formaten zoals 100/30/3-5 zijn zeer ruim voorhanden. Hetzelfde geldt voor onze Vietnamese blauwe steen met 180° afgeronde hoeken of papegaaienbek. Ook granieten of basalt zwembadboorden zijn een mogelijkheid.Verder kunnen wij ook keramische zwembadboorden aanbieden die bijna in elk type keramische tegel gemaakt kunnen worden. Ideaal dus om te combineren met bijpassende keramische terrastegels. De afwerking van deze keramische zwembadboorden zijn te verkrijgen met een 180° afronding of met neus in verstek. Bekijk zeker onze catalogus hieronder voor al de mogelijkheden! 
 
Koop je graag zelf zwembadboorden op stock? Vraag hier uw prijs aan! Wij gaan voor de beste prijs van de markt!
 

Vraag prijs aan voor stock aankopen

ingebouwd zwembad
zwembadboord
zwembadboord

Vertel ons uw toekomstige projecten en wij helpen u vooruit!

Brochure zwembadboorden

Artstone biedt al zijn A+ zwembadbouwers volgende ondersteuningen:

 • Groot aanbod aan verschillende formaten
 • mogelijkheid tot maatwerk
 • Mooie toonzalen ter beschikking op verschillende locaties 
 • Advies aan de particulier
 • De sterkste prijzen
 • Vlotte service
 • Een vast aanspreekpunt
 • Publicatie en promotie van realisaties
 • Promotiemateriaal

Meld u nu aan als Artstone A+ zwembadbouwer! 

  Laat jouw klanten inspiratie opdoen in één van onze toonparken:

  Main Menu