overons2

Wie zijn we?

Nu, reeds 30 jaar geleden, specialiseerden Ann De Schutter en Bob Verbruggen zich op de stijgende vraag naar mooie, degelijke afwerking van opritten, terrassen en interieur. Door kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel te dragen groeide Artstone uit tot waar het vandaag voor staat.

In 1998 werd besloten om aan het Albertkanaal in Beringen een aanzienlijk stuk grond aan te kopen en daar een eigen betonfabriek op te bouwen.

Door de productie volledig in eigen handen te nemen kon Artstone exponentieel groeien. Nieuwe toonzalen werden gebouwd, wat hun positie als retailer versterkte en een nieuwe Belgische blauwe steenzagerij werd op een steenworp van de betonfabriek opgezet. Hier worden vandaag de stenen van de toekomst geproduceerd!

Garanties

1. Garantie van de juiste keuze:

Onze toonparken en toonzalen bieden u het grootst mogelijke aanbod. U kan dit aanbod zowel binnen als buiten bekijken. Wij maken of volgen de laatste trends.

Bovendien gaan ArtStone en de aannemer met kennis van zake overleggen over de mogelijkheden in verband met uw project. Alles wordt zowel met u als met de aannemer besproken zodat er geen twijfels meer zijn: is het formaat juist? Komen de maten wel uit? Is de keuze van de materialen juist?

2. Garantie van de beste prijs voor iedereen:

ArtStone verbindt zich ertoe u de beste producten aan de beste prijs te bieden.
Dit is mogelijk doordat we zonder tussenpersonen werken. Ons assortiment bestaat uit eigen productie en rechtstreekse import.

3. Garantie van de juiste aannemer:

Door onze jarenlange samenwerking met zeer vele aannemers bent u zeker van een prachtig resultaat. Indien gewenst kunnen we u perfect de juiste professionele vakman adviseren. Hij zal u helpen om uw droomwerken te realiseren.

4. Garantie op kwaliteit:

Als producent van betonnen verhardingen voldoet ArtStone aan de strengste Europese normen, zowel op het vlak van kwaliteit (BENOR vanaf november 2014) als op het vlak van veiligheid (CE).

5. Garantie op het vlak van import:

Door onze jarenlange, directe contacten met de ‘suppliers’ en controle ter plaatse is onze import van het hoogste niveau.

6. Garantie op het vlak van service:

Dankzij onze unieke eigen productie en ons eigen vrachtwagens kunnen we u een zeer korte leveringstermijn garanderen en onze verpakkingen  aanpassen aan uw vervoermiddelen. Onze medewerkers krijgen doorlopende professionele opleiding om zeker te zijn dat u bij hen steeds het juiste antwoord krijgt.

Meer dan 20 000m² showoppervlakte voor u in onze 7 vestigingen over heel Vlaanderen.

7. Garantie op het onderhoud:

U wilt graag genieten van een onberispelijk terras gedurende vele jaren. Onze aannemers leveren u graag een certificaat dat de kleur, de afwerking en het gemakkelijke onderhoud van uw verharding garandeert. Dit is mogelijk nadat de aannemer preventief een specifiek middel op de verharding heeft aangebracht.