Platines in Belgische blauwe steen of natuursteen uit import

Onze platines in zowel Belgische blauwe hardsteen als natuursteen uit import geven je oprit of pad een authentieke en unieke look. Ga je voor een gezaagde BBS kassei of een strakkere Tandur Black? Dankzij onze verschillende maten en uitvoeringen zijn de mogelijkheden groot! Bijkomende vragen? Neem contact op met ons via telefoon of breng ons een bezoekje in het dichtstbijzijnde toonpark! Wij helpen u graag met het zoeken naar de ideale match tussen uw huis en oprit of terras.

De verwerking van Belgische Blauwe steen is onze specialiteit Deze wordt voornamelijk in Henegouwen ontgonnen. Vervolgens verwerken we de Blauwe hardsteen in de Artstone-fabriek te Heusden-Zolden op zowel productielijnen als met de hand. Zo kunnen we een reeks aan prachtige afwerkingen aanbieden, waaronder onzePlatines en kasseien. De Belgische Blauwe steen is bij Artstone dus van A tot Z een authentiek Belgisch product. 

PLATINES BELGISCHE BLAUWE STEEN

Platines gezaagde kassei

Gezaagde kassei Platines
platines bbs

Pastorij light Platines
platines BBS abdij natuur

Abdij natuur Platines

Bekijk hier enkele projecten met Belgische blauwe steen platines

PLATINES NATUURSTEEN IMPORT

new zamang platines

New Zamang Platines
platines tandur grey klinker

Tandur grey Platines
platines Tandur black klinkers

Tandur black Platines
kandela grey

Kandela grey Platines
kandela beige

Kandela beige Platines

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

WAT KAN U VAN ARTSTONE VERWACHTEN

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!

Main Menu