Platines in Belgische blauwe steen of natuursteen uit import

Onze platines in zowel Belgische blauwe hardsteen als natuursteen uit import geven je oprit of pad een authentieke en unieke look. Ga je voor een gezaagde BBS kassei of een strakkere Tandur Black? Dankzij onze verschillende maten en uitvoeringen zijn de mogelijkheden groot! Bijkomende vragen? Neem contact op met ons via telefoon of breng ons een bezoekje in het dichtstbijzijnde toonpark! Wij helpen u graag met het zoeken naar de ideale match tussen uw huis en oprit of terras.

De verwerking van Belgische Blauwe steen is onze specialiteit Deze wordt voornamelijk in Henegouwen ontgonnen. Vervolgens verwerken we de Blauwe hardsteen in de Artstone-fabriek te Heusden-Zolden op zowel productielijnen als met de hand. Zo kunnen we een reeks aan prachtige afwerkingen aanbieden, waaronder onzePlatines en kasseien. De Belgische Blauwe steen is bij Artstone dus van A tot Z een authentiek Belgisch product. 

BELGISCHE BLAUWE STEEN

Platines gezaagde kassei


Gezaagde kassei Platines

platines bbs


Pastorij light Platines

platines BBS abdij natuur


Abdij natuur Platines

Bekijk hier enkele projecten met Belgische blauwe steen platines

NATUURSTEEN IMPORT

New zamang platines


New Zamang Platines

platines tandur grey klinker


Tandur grey Platines

platines Tandur black klinkers


Tandur black Platines

kandela beige


Kandela beige Platines

kandela grey


Kandela grey Platines

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

WAT KAN U VAN ARTSTONE VERWACHTEN

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!

Main Menu