Waalformaat klinkers in alle soorten en materialen

Een formaat dat een topper is en blijft, is ons waalformaat klinkers. Deze langwerpige, slanke klinker met formaat 20 x 5 x 6 cm geeft je oprit en terras een karaktervolle uitstraling. 

Wist je trouwens dat we ons bij Artstone niet beperken tot enkel betonklinkers in waalformaat klinkers? Je kan naast deze klassieker ook waalformaatjes in klei, Belgische Blauwe steen of Oosterse natuursteen verkrijgen. Zo bereik je bij elk type woning een prachtig eindresultaat in het materiaal van jouw voorkeur. 

Weet je niet waar te beginnen of twijfel je tussen een kleur of materiaal? Onze verkopers helpen je graag verder, met onze jarenlange ervaring geven we graag tips die je helpen bij het uitkiezen van de geschikte klinkers voor jouw project.

 

Wist je dat we bij Artstone onze betonklinkers volledig zelf produceren? In het jaar 2000 bouwden we onze fabriek in Heusden-Zolder, waarna de productie van de klinkers in 2001 van start ging. Ondertussen hebben we met zo’n 20 jaar ervaring in de branche een echte expertise opgebouwd. Omdat we niet met tussenpersonen werken, kunnen we naast de beste kwaliteit ook steeds de beste prijzen garanderen.

Zoek je naar een manier om een bestaand pad, oprit of terras te vergroten of te vervangen? Twijfel je over welke klinker de beste match is met de stijl van je woning? Terrasrenovatie is onze specialiteit! We gaan samen met jou op zoek naar jouw droomklinker die aansluit bij al je wensen en verwachtingen.

waalformaat beton arduinblauw egaal


Arduinblauw egaal klinkers

waalformaat beton oud beringen


Oud beringen klinkers

waalformaat beton arduingrijs


Arduingrijs klinkers

waalformaat beton woestijnrood


Woestijnrood klinkers

waalformaat beton cottage


Arduinblauw genuanceerd klinkers

waalformaat beton kastanjebruin


Kastanjebruin klinkers

waalformaat beton antraciet


Antraciet klinkers

waalformaat beton barok


Barok klinkers

betonklinkers waalformaat arduinblauw genuanceerd


Cottage klinkers

betonklinkers waalformaat eboniet


Eboniet klinkers

betonklinkers waalformaat forum


Forum klinkers

betonklinkers waalformaat colosseum


Colosseum klinkers

betonklinkers waalformaat zilvergrijs


Zilvergrijs klinkers

betonklinkers waalformaat mahonie


Mahonie klinkers

Bekijk hier enkele projecten met Betonklinkers in waalformaat

Ben je op zoek naar een kwalitatieve keramische klinker met een lange levensduur? Overweeg dan zeker een kleiklinker! Deze klinkers zijn onder hoge temperatuur gebakken, waardoor deze weinig water absorberen, erg stevig zijn en daarnaast ook weinig kleur verliezen doorheen de jaren. Zo kan je jarenlang van je oprit en terras genieten!

Of je nu kiest voor een moderne look met de Zwart type 503 strak of een warme look met bijvoorbeeld onze Paars-bruin type 601, bij Artstone denken we graag mee met jouw project. Bekijk hieronder enkele van onze kleiklinker-opties of kom ze ontdekken in je Artstone toonzaal in de buurt!

kleiklinker paars-bruin type 600


kleiklinker paars-bruin type 600

kleiklinker paars-bruin type 601


kleiklinker paars-bruin type 601

kleiklinker grijs genuanceerd type 609


kleiklinker grijs genuanceerd type 609

kleiklinker rood-bruin type 606


kleiklinker rood-bruin type 606

kleiklinker zwart type 503


kleiklinker zwart type 503

kleiklinker rood-paars type 604


kleiklinker rood-paars type 604

kleiklinker rood-paars type 605


kleiklinker rood-paars type 605

kleiklinker zwart-bruin type 610


kleiklinker zwart-bruin type 610

kleiklinker zwart type 503 strak


kleiklinker zwart type 503 strak

Belgische Blauwe steen; een topproduct van eigen bodem waar we bij Artstone erg trots op zijn. De verwerking van Belgische Blauwe steen – ook wel arduin genaamd – is namelijk onze specialiteit. Het proces start bij de ontginning van het gesteente. Dit doen we voornamelijk in Henegouwen.

Vervolgens verwerken we de blauwe hardsteen in de Artstone fabriek te Heusden-Zolder op zowel productielijnen als met de hand. Dit maakt het mogelijk voor ons om jou tal van formaten, zoals waalformaat in verschillende afwerkingen te kunnen aanbieden. We zijn dan ook trots om te zeggen dan onze Belgische Blauwe steenproducten volledig van A tot Z authentiek Belgische producten zijn

Bekijk hier enkele projecten met Belgische blauwe steen in waalformaat

Ben je op zoek naar een natuursteen voor je oprit, terras of interieur? Overweeg dan één van onze opties in geïmporteerde natuursteen. Omdat we de kwaliteit die we aan onze klanten beloven ook echt met onze eigen ogen willen zien, reizen onze zaakvoerders zelf tot bij de leveranciers.

Zo halen we producten uit Indië, Egypte, China of Italië! Artstone is al geruime tijd dé specialist in natuursteen producten. Door onze nauwe contacten met de buitenlandse leveranciers, hebben we ook hier de mogelijkheid om speciale afwerkingen aan te bieden.


Zamang abdij natuur


Zamang century gezoet


Zamang gekloven


Zamang pastorij geschuurd


Zamang pastorij eastern pure dark

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras met waalformaat klinkers verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!

Main Menu