De juiste onderhouds- en schoonmaak
producten voor al uw tegels en klinkers!

Het langdurig waarde vasthouden van materialen zoals keramiek, natuursteen en betonsteen is uiteraard belangrijk. Daarom bieden we de reinigingsmiddelen van Lithofin aan. Deze zijn ontwikkeld en aangepast aan de specifieke materialen met als doel een langdurig behoud van waarde en kwaliteit.

Ben je op zoek naar een specifiek Lithofin product? WIj kunnen deze steeds verkrijgen bij de leverancier. Vraag er naar bij onze verkopers bij je bezoek aan onze toonzaal. Weet je niet precies welk product je nodig hebt? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste Lithofin-product!

KERAMISCHE TEGELS

BETON

BLAUWE HARDSTEEN

KANDELA & KWARTSIET

Bent u op zoek naar een specifiek Lithofin product maar u ziet het niet tussen onze lijst staan? Vraag er naar in uw Artstone-toonzaal en we bekijken samen de opties!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!

Main Menu