Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

De oprit van uw dromen dankzij onze kwaliteitsvolle producten

Voor het aanleggen van een oprit zijn veel verschillende producten geschikt. Echter zijn er wel enkele zaken waarmee rekening mee gehouden moet worden. Zo moet je kijken naar het type steen, de diepte van het product, de waterdoorlatendheid… 

Gelukkig hebben wij bij Artstone een groot assortiment aan producten voor uw oprit en helpen wij u graag met kiezen. Bekijk hieronder al onze oplossingen die wij bieden om de oprit van uw dromen te verwezenlijken. 

Een classy oprit dankzij onze zelf geproduceerde Belgische Blauwe hardsteen!

Ben je op zoek naar een duurzame tegel met een natuurlijke look?
Dankzij onze verschillende afwerkingen past onze Belgische blauwe hardsteen bij elke stijl, van rustiek tot strak en modern.

Een moderne en duurzame oprit dankzij onze eigen productie betonklinkers!

De prijs en kwaliteit van onze eigen productie betonklinkers is ongeëvenaard. Dankzij ons uitgebreid gamma is er voor iedere oprit de perfecte vorm en kleur!

Dankzij de stevigheid van onze keramische tegels kan nu echt alles!

Een oprit in Keramiek klinkt voor velen nog gevaarlijk in de oren, maar dankzij onze 3cm dik keramische tegels is het mogelijk om deze als oprit tegel te gebruiken. 

Het formaat 60/60/2 wordt ook geregeld als oprit gebruikt, maar dit is enkel aangeraden indien dit goed gelegd is en er geen zwaardere voertuigen over moeten. 

Een oprit met de welbekende natuursteen platines!

De platines zijn een welbekende oplossing voor een duurzame oprit. De dikte van deze klinkervormige stenen zorgt voor een rustieke en stevige oprit!

Waalformaat: in beton, kleiklinker en/of natuursteen.

Een formaat dat een topper is en blijft, is ons waalformaat klinkers. Deze langwerpige, slanke klinker met formaat 20 x 5 x 6 cm geeft je oprit en terras een karaktervolle uitstraling. 

Een vertrouwde en frequente oplossing voor uw oprit, Siergrind!

Dankzij ons groot assortiment aan siergrind kan u uw droom oprit een creatieve toets geven. Ons siergrind is eenvoudig in plaatsing! 

ArtStone heeft tal van waterdoorlatende oplossingen beschikbaar, wanneer mooi ook doeltreffend moet zijn.

Specifiek nood aan een waterdoorlatende oplossing? Neem een kijkje naar onze waterdoorlatende oplossingen!

Scroll naar boven