Traptreden in natuursteen en beton? Ontdek deze karaktervolle traptreden bij jouw Artstone!

Op zoek naar traptreden met nét dat tikkeltje meer karakter? Overweeg dan zeker bloktreden in natuursteen en beton! Ze geven je tuin een echte meerwaarde en vormen een mooi geheel met je oprit of terras in natuursteen. 

Zo zijn onze bloktreden verkrijgbaar in verschillende afwerkingen die we ook aanbieden in onze tegels en klinkers. Zo kan je vlekkeloos de overgang van trap naar terras maken. Maak je liever het contrast? Dan kan je uiteraard een combinatie maken van een trap in Zamang gezoet met een terras in Pastorij light in Belgische blauwe hardsteen. 

Alle opties zijn mogelijk dankzij ons brede aanbod. Weet je niet precies waar te beginnen? Onze verkopers begeleiden je graag door de opties en mogelijkheden. 

Bij Artstone zijn we van mening dat de trap aan uw voordeur of in uw tuin even veel aandacht verdient als u aan uw terras, oprit of pad zou besteden. Daarom bieden we zowel traptreden in Granutex beton aan als ook in natuursteen. Zo maakt u de perfecte combinatie met het materiaal van uw terras of oprit.

Inspiratie nodig? Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten in één van onze 4 toonzalen!

Bloktreden Belgische blauwe steen Pastorij Light 

BELGISCHE BLAUWE STEEN

Onze bloktreden in Belgische blauwe steen zijn verkrijgbaar in volgende afwerkingen: Century Natuur – Century Droog Geschuurd – Pastorij Light – Pastorij Geschuurd – Pastorij Croûte – Abdij Blauw Gevlamd – Gefrijnd

Standaardformaat: vrije lengte x 30 x 15 cm (vaste formaten ook mogelijk)

Bloktreden Belgische blauwe steen gefrijnd blauw geschuurd

Bekijk hier enkele projecten met Belgische blauwe steen traptreden

Bloktreden Kandela Beige

OOSTERSE NATUURSTEEN BLOKTREDEN

Onze bloktreden in Oosterse natuursteen zijn verkrijgbaar in volgende afwerkingen: Zamang Century gezoet – Zamang Pastorij Geschuurd – Palladio Light Gevlamd – Sinai Pearl – Tandur Black – Kandela

Standaardformaat: 100 x 30 x 15 cm

Bloktreden Palladio Light

Bekijk hier enkele projecten met Oosterse natuursteen trap

BETON BLOKTREDEN

traptreden beton granutex grijs


Grijs

100 x 35 x 15 cm

traptreden beton granutex zwart


Zwart

100 x 35 x 15 cm

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Aannemer? Vraag uw prijslijst aan!

Als uw specialist in natuursteen, oprit & terras, geloven we in een sterke service aan een scherpe prijs. Vraag uw prijslijst aan en geniet ook van onze sterktes! 

  • Grote stock 
  • Eigen productie
  • Uitgebreid assortiment
  • Op voorraad? Binnen de week geleverd!

Main Menu