Fabrieksbezoek

Reserveer snel je plekje voor een exclusieve rondleiding!

Benieuwd naar wat er zich afspeelt achter de schermen van een innovatief en dynamisch bedrijf? Zoek niet verder! Bij ArtStone nodigen we je graag uit voor een exclusieve rondleiding om ons bedrijf van dichtbij te leren kennen.

Ontdek hoe we dagelijks innovatie en creativiteit in de praktijk brengen om opwindende projecten te realiseren!

  1. Een Groene Toekomst: Bij ArtStone hechten we enorm veel waarde aan duurzaamheid. Tijdens je bezoek kun je onze milieuvriendelijke productieprocessen en materialen van dichtbij bekijken. We zijn trots op onze inspanningen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.
  2. Lokale Trots: Wij zijn geworteld in onze lokale gemeenschap en dragen bij aan de economie dankzij onze samenwerking met de lokale Belgische Blauwe Steen groeve. Ontdek hoe we onze passie voor streekproductie tot uiting brengen en wat dat betekent voor onze klanten en werknemers.
  3. Kwaliteit Zichtbaar Maken: Zie met eigen ogen hoe we streven naar onberispelijke kwaliteit in al onze producten. Onze moderne productiefaciliteiten laten je zien hoe we de lat hoog leggen voor elk detail.
  4. Eigen betonfabriek: Bij ArtStone zijn we er trots op dat we niet alleen inspirerende werken creëren, maar dat we ook de volledige controle hebben over het productieproces van beton. Een bezoek aan onze eigen betonfabriek bij ArtStone biedt niet alleen een kijkje achter de schermen van ons productieproces, maar toont ook onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.
  5. Demonstraties: Tijdens ons fabrieksbezoek laten we je niet alleen zien hoe we onze producten maken, maar je kunt ook live demonstraties bijwonen en de passie en precisie ervaren waarmee we elk detail behandelen. Van grondstof tot eindproduct, stap voor stap, laten we je zien hoe we hoogwaardige ArtStone-producten creëren.

Belgische Blauwe Steen Groeve

Beton productie

Transport

Toonzaal

Bekijk alvast enkele prachtige foto's van eerdere rondleidingen om een voorproefje te krijgen van wat u te wachten staat.

Klaar om een nieuwe wereld van ecologische innovatie en lokale trots te ontdekken? Schrijf je in en laten we samen een op maat gemaakte (gratis) rondleiding opstellen!

Main Menu