Made in Belgium Belgisch Blauwe Hardsteen

Ontdek de mogelijkheden van Belgische blauwe steen

Een terras, oprit of tuinpaadje in Belgische blauwe steen is niet alleen een streling voor het oog maar ook voor de voeten. Je kiest voor esthetiek en duurzaamheid… maar ook voor een topproduct met de zeldzame kwaliteit dat het enkel nog mooier wordt met de tijd.

De verwerking van Belgische blauwe steen is onze specialiteit. Ben je op zoek naar een tegel voor binnen of buiten, een klinker met klasse, dorpels, venstertabletten, gevelplinten, borduren of brievenbussen? Moet je nu een terras, oprit, tuinpad, zwembad of binnenvloer aanleggen? Met Belgische blauwe steen voeg je steeds een stukje Belgische geschiedenis toe aan je huis of tuin. 

Bij Artstone vind je de tegel die je echt wil!

Hoe komt Artstone aan zijn materialen?

Onze Belgische blauwe steen wordt voornamelijk in Henegouwen ontgonnen. Artstone verwerkt vervolgens de blauwe hardsteen in zijn fabriek te Heusden-Zolder op zowel productielijnen als met de hand. De Belgische blauwe steen is bij Artstone dus van A tot Z een authentiek Belgisch product.


Artstone service: Wat kan u van ons verwachten?

Artstone is zeer trots op al zijn verouderde afwerkingen. Waar andere fabrikanten stoppen, gaat Artstone net dat stapje verder. Zo zijn er bij ons afwerkingen mogelijk die zo sterk lijken op recuperatie tegels dat ze in combinatie met eeuwenoude tegels gebruikt kunnen worden. Zelfs recuperatie tegels kunnen wij verwerken (bijvoorbeeld kalibreren).

Naast verouderde afwerkingen kan Artstone ook strakke tegels leveren aan de beste prijs en dit op formaten naar keuze. Wij produceren zeer graag grote formaten!

Artstone heeft in zijn standaard gamma al de meest uiteenlopende afwerkingen. Een greep uit de afwerkingen: Gebouchardeerd, gevlamd, gefrijnd, verzoet, gepastoriseerd en nog zoveel meer! Zijn er projecten of producten waar je een op maat gemaakte afwerking voor wenst? Geen probleem! Vraag hier uw op maat gemaakte afwerking aan.

Doordat onze productie in eigen familiale handen is, garanderen wij u altijd de hoogste kwaliteit aan de beste prijzen. U kunt ook ten allen tijden bij ons terecht voor expertise en door onze grote productiecapaciteit is snelle levering mogelijk. 

Bezoek één van onze toonparken!

Vraag prijs aan voor specifiek project

moderne oprit met natuursteen grote tegels

Oprit

Vanaf €55 per m²

detailfoto terrasvloer

Terras

 Vanaf €55 per m²

keukeninterieur met donkere tegels en lusters

Keuken

Vanaf €55 per m²

 

natuursteen voor bunnen detailfoto

Woonkamer

Vanaf €55 per m²

trappen terras natuursteen

Trap

Prijs op aanvraag

afwerking rand natuursteen

Maatwerk

Prijs op aanvraag

Graag wat meer informatie?

Neem dan contact met ons op

    Grote in- en outdoor toonparken vlakbij!

    Artstone heeft doorheen Vlaanderen 4 toonparken. Bezoek dus zeker ons dichtstbijzijnde toonpark die outdoor 24/24 – 7/7 toegankelijk is zodat u zich eender wanneer volledig kunt laten inspireren! Hier kunt u al de opties voor uw nieuwe terras, oprit, etc komen bezichtigen. Had u ook graag binnen gekeken of professionele hulp gewenst? Kom dan zeker langs tijdens onze openingsuren! – Locaties en openingsuren zijn te vinden onderaan op de pagina.

    Main Menu