Ontdek onze Flagstone!

Onze Flagstone tegels, ook wel breuksteen, Pas Japonais en Opus Incertum, en meer herkenbaar, stapstenen, genaamd, bevat geen vaste maten. De combinatie van diverse maten en vormen zorgt voor het authentieke karakter van de Artstone Flagstones. De dikte van de tegels is steeds 5 cm. Je gaat al voor minder dan €50 / m² aan de slag met dit prachtig Belgisch product! Ontdek hier meer over onze Flagstone! 

Ben je op zoek naar een tegel die perfect past bij je woning? Het grote voordeel van een tegel in Belgische blauwe steen is dat dit materiaal perfect bij elke stijl woning past. Of je nu eerder modern of in een hoeve woont, dit materiaal is gegarandeerd een meerwaarde en sluit perfect aan bij jouw stijl.

WEETJE

De oorsprong van de term Pas Japonais (een Japanse stap) stamt af van de stapstenen die gebruikelijk waren in Japanse tuinen en waterornamenten. De onregelmatige vorm van de stenen die hiervoor gebruikt werden is gelijkaardig aan de vorm van onze flagstones  stapstenen. 

Opus incertum daarentegen, uit het Romeins vertaalbaar als “onregelmatig werk”, was een oude Romeinse bouwtechniek, waarbij onregelmatig gevormde en willekeurig geplaatste ongeslepen stenen of vuistgrote tufsteen blokken werden gebruikt die in een kern van opus caementicium, Romeins beton, werden gestoken.

Zo, dat weet je dan weer: Pas Japonais, of Opus incertum als je chic wilt klinken. Maar als je vragende blikken wil vermijden, dan zal breuksteen of Flagstone wellicht beter werken. 

FLAGSTONE

Onze Flagstone uit eigen productie, ook wel breuksteen genaamd, heeft geen vaste maten. De combinatie van diverse maten en vormen zorgt voor een zeer authentiek karakter. Zo kunnen we samen voor elk project de perfecte match vinden voor uw oprit of terras. 
Will je blauwe steen flagstone stapstenen, of in het kort Flagstone kopen? 
Contacteer ons! Onze goed geïnformeerde  verkopers staan klaar om u met plezier verder te helpen! 


BELGISHE BLAUWE STEEN CENTURY NATUUR

BELGISCHE BLAUWE STEEN PASTORIJ LIGHT

GRIS DESERTO

KANDELA GREY

BLACK SLATE MUSTANG

KAVOLOS

BRONZO DESERTO

KANDELA BEIGE

ALTA QUARTZETE

GOBI YELLOW

SINAI PEARL

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten!

MEER INFO OVER ONS BELGISCHE BLAUWE STEEN AANBOD

Wil je deze Flagstone Belgische blauwe steen trots ook bij je thuis laten schitteren?

Groot gelijk, want met deze prachtige steen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om samen met jou op zoek te gaan naar de ideale afwerking. Heb je hiervoor maatwerk nodig? Ook dan staan we voor je klaar. We begeleiden je graag in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. Zo zoeken we samen naar de perfecte oplossing voor uw oprit of terras, contacteer ons of bezoek een van onze toonparken!

Main Menu

Vraag hier jouw offerte aan

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Klik hieronder om meteen een offerte aan te vragen bij je natuursteen-, oprit- en terras-expert!