Een terras of oprit in natuursteen Tandur
is altijd een goed idee!

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle en karaktervolle natuursteen? Bij Artstone importeren we al jarenlang een mooie selectie aan natuursteen uit het buitenland om ons aanbod in Belgische Blauwe steen aan te vullen. Om de kwaliteit die we onze klanten beloven ook echt te kunnen garanderen, reizen onze zaakvoerders zelf tot bij de leveranciers. Zo kunnen we naast de beste kwaliteit ook de beste prijs garanderen. Benieuwd naar de mogelijkheden in natuursteen Tandur voor jouw project? Bezoek dan snel een van onze toonzalen in jouw buurt! 

Met deze geïmporteerde natuursteen Tandur uit India breng je de oosterse stijl dichter bij huis. Dankzij de donkere tinten van onze Tandur Black zorg je voor een stijlvolle sfeer op uw oprit of terras. Voor meer vragen in verband met deze Oosterse natuursteen, contacteer ons!

Tandur Black tegels


14 x 14 x 5-7 cm
60 x 60 x 2.5 cm
90 x 60 x 2.5 cm
80 x 80 x 2.5 cm
120 x 60 x 2.5 cm

Tandur Black Klinkers

platines Tandur black klinkers

Met deze geïmporteerde natuursteen Tandur uit India breng je de oosterse stijl dichter bij huis. Dankzij onze lichte tinten van de Tandur Grey zorg je voor een open sfeer op uw oprit of terras. Voor meer vragen in verband met deze Oosterse natuursteen, contacteer ons!

Tandur Grey Tegels

tandur tegel grey


14 x 14 x 5-7 cm
60 x 60 x 2.5 cm
90 x 60 x 2.5 cm
80 x 80 x 2.5 cm
120 x 60 x 2.5 cm

Tandur Grey Klinkers

platines tandur grey klinker

Al een project in gedachten?
Laat het ons weten! 

Vind je dat jouw huis ook zo'n
klassevolle oprit of terras in natuursteen Tandur verdient?

Neem dan zeker eens een kijkje in één van onze toonparken. Onze verkopers hebben stuk voor stuk een uitgebreide materiaalkennis en denken graag mee over de kleur en het formaat van jouw droomklinker. Ook helpen we met plezier in je zoektocht naar een goede installateur voor jouw project. 

Main Menu