Project Adams

Project met Artstone pro classic waterdoorlatend antraciet lineair wildverband/8 in combinatie met Artstone sense grasdal 60/40/10

Aannemer
tuinaanleg Zajusz

Klik op de link en ontdek ons assortiment!

Creëer je eigen project met je grasdallen!

Voordelen van grasdallen:

  1. Milieuvriendelijkheid : Grasdalen dragen bij het behoud van groene ruimtes in stedelijke omgevingen. Ze laten regenwater gemakkelijk in de grond sijpelen, wat helpt bij het herstellen van het grondwaterpeil en het verminderen van wateroverlast.

  2. Waterbeheer : Deze bestrating helpt bij het verminderen van oppervlakteafvoer van regenwater, wat de belasting van rioleringssystemen vermindert en helpt bij het voorkomen van overstromingen.

  3. Erosiecontrole : Grasdalen helpen bij het voorkomen van bodemerosie omdat ze de bodem op zijn plaats houden en de vegetatie laten groeien. Ze worden vaak gebruikt op hellingen en taluds om erosie te voorkomen.

  4. Versterkte oppervlakte : Grasdalen bieden een stabiele ondergrond voor voertuigen en voetgangers. Ze verdelen het gewicht voornamelijk over het grondoppervlak, wat voorkomt dat er modderige of drassige plekken ontstaan, vooral tijdens ongebruikelijke perioden.

  5. Onderhoudsgemak : Onderhoud van grasdalen is over het algemeen vrij eenvoudig. Regelmatig maaien van het gras is meestal voldoende om het te laten zien.

  6. Duurzaamheid : Grasdalen zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals gerecyclede kunststof van beton, waardoor ze lang verbruiken en minder snel verbruiken dan traditionele asfalt- of betonpaden.

Meer info over een project?

Main Menu