Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Project Apaydin

1

Belgische blauwe steen pastorij light 60/5 gevelsteen en pastorij light terrastegels

Copyright: The Art of Living,

fotografie: Yannick Milpas

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Onze Belgische Blauwe Steen Pastorij Light wordt vaak gebruikt voor binnen- en buitentoepassingen. Het is ideaal voor vloeren, terrassen, gevelbekleding, traptreden, dorpels en andere architecturale elementen. Vanwege zijn aantrekkelijke uiterlijk past het goed bij zowel traditionele als moderne ontwerpen. De Belgische Blauwe Steen Pastorij Light is een specifieke variëteit van Belgische Blauwe Steen die populair is vanwege zijn unieke esthetische kenmerken en toepassingsmogelijkheden.


De Belgische blauwe steen pastorij light is een natuursteen die een verouderde look geeft. Je kan deze ook gebruiken voor o.a. gevelstenen. De pastorij light heeft ook ingebouwde hoeken die je binnen- en buitenruimte een authentiek resultaat geeft.  Al met al is de Belgische Blauwe Steen Pastorij Light een veelzijdig bouwmateriaal dat gewaardeerd wordt om zijn esthetische aantrekkingskracht, duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Het wordt vaak gebruikt in hoogwaardige architecturale projecten en landschapsontwerpen.

Deze steensoort staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Het kan goed tegen weersinvloeden en temperatuurschommelingen, waardoor het geschikt is voor buitenprojecten.
Onderhoud: Pastorij Light is over het algemeen eenvoudig te onderhouden. Regelmatig schoonmaken en afdichten kan helpen om de steen in topconditie te houden en vlekken te voorkomen.
Uniek karakter: Net als andere Belgische Blauwe Steen-varianten heeft Pastorij Light natuurlijke kleurvariaties en aders, wat elk stuk uniek maakt. Dit geeft een zekere charme aan elk project.
Comfort en veiligheid: De natuurlijke textuur van Belgische Blauwe Steen zorgt voor een antislipoppervlak, wat comfort en veiligheid biedt, vooral bij gebruik op trappen en in natte omstandigheden.
Milieuvriendelijk: Belgische Blauwe Steen wordt vaak gewonnen volgens milieuvriendelijke normen en heeft een lange levensduur, wat het een duurzame keuze maakt.
Afwerkingsopties: Deze steensoort is beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder gevlamd, geborsteld, gezaagd, en gevlakt. Elke afwerking biedt unieke texturen en visuele effecten, waardoor u de Pastorij Light steen kunt aanpassen aan uw specifieke ontwerpvoorkeuren.Share:

Bekijk meer projecten

Meer info over een project?

Scroll naar boven