Project Hellinx

traptreden natuursteen kandela

Project met Kandela traptreden

Tuinarchitect

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Deze imposante trap van de woning naar de tuin in Kandela traptreden 100/30/15 is een echte eyecatcher en complimenteert de strakke en moderne elementen van de woning.

Creëer je eigen project met onze Kandela tegels!

Hier zijn enkele details over oosterse blauwe steen en de voordelen ervan:

 1. 1. Uiterlijk:

  • Oosterse blauwe steen heeft een kenmerkende blauwgrijze tot donkergrijze kleur, vaak met subtiele aderen en fossielen die het een uniek uiterlijk geven.
  • Het oppervlak kan bestaan ​​uit blij tot licht beïnvloed, afhankelijk van de afwerking.

  2. Duurzaamheid:

  • Oosterse blauwe steen staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, vorst, en chemicaliën. Het kan vloeiend doorlopen zonder veel tekenen van slijtage te vertonen.

  3. Veelzijdigheid:

  • Deze steensoort wordt vaak gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder vloeren, trappen, gevelbekleding, bestrating, en zelfs binnenhuisinrichting zoals keukenwerkbladen en badkamertegels.

  4. Milieuvriendelijk:

  • Oosterse blauwe steen is relatief milieuvriendelijk omdat het lokaal wordt gewonnen en verwerkt, waardoor transportkosten en -uitstoot worden verminderd.
  • Het is een natuurlijk materiaal en kan worden gerecycled, wat de impact op het milieu verder vermindert.

  5. Onderhoudsgemak:

  • Dit type steen is vrij gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig reinigen met water en milde zeep is meestal voldoende om het oppervlak schoon te houden.
  • Omdat het een natuursteen is, kan het na verloop van tijd zichtbare kleuren zijn, maar dit kan vaak worden beschouwd als een teken van karakter.

  Kortom, Oosterse blauwe steen is een beperkte, duurzame en esthetisch aantrekkelijke natuursteen die zowel binnen als buiten wordt gebruikt in verschillende toepassingen. Het heeft veel voordelen, waaronder duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en onderhoudsgemak, waardoor het een populaire keuze is voor architecten, bouwers en huiseigenaren die op zoek zijn naar hoogwaardige bouwmaterialen met een elegante uitstraling.

Meer info over een project?

Main Menu