Project Laerden

Project met keramische tegels en zwembadboorden

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Onze London Mid 90×90 keramische tegels brengen de charme en elegantie van deze iconische stad naar jouw terras, tuin of zwembadomgeving. Maar wat dit project echt bijzonder maakt, zijn onze op maat gemaakte zwembadboorden, die elk zijn vervaardigd uit volledige tegels. Dit onderscheidende kenmerk voegt een uniek element toe aan je buitenruimte en benadrukt onze toewijding aan vakmanschap en exclusiviteit.

Hier zijn enkele belangrijke voordelen van keramische tegels:

 

   1. Duurzaamheid: Keramische tegels zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Ze behouden hun uiterlijk en kleur langdurig, zelfs bij intensief gebruik.

   2. Waterbestendig: Deze tegels zijn van natuur waterbestendig, wat hen geschikt maakt voor gebruik in mogelijke omgevingen zoals badkamers, keukens en zwembaden. Ze zijn bestand tegen vocht en laten geen waterdeur.

   3. Onderhoudsgemak: Ze geïsoleerd over het algemeen weinig onderhoud. Regelmatig vegen of dweilen is meestal voldoende om ze schoon te houden.

   4. Esthetische variatie: Keramische tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen, texturen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ontwerpstijlen. Ze kunnen zelfs het uiterlijk van natuursteen, hout of andere materialen nabootsen

   5. Weerstand tegen merk en hitte: Dit soort tegels zijn niet brandbaar en kunnen hoge temperaturen weerstaan zonder te vervormen of te beschadigen.

Meer info over een project?

Main Menu