Bel nu je steen-expert op 011 45 60 00

Project Michels

00486-ZW-R-4-Palladio-Dark-50x50-1

Project met Palladio Dark 50×50 tegels

Tuinarchitect

Firma Foket

Klik op de link en bekijk ons assortiment!

Een terras met een strakke look? Onze Palladio Dark zorgt voor de look die uw terras verdient!


palladio dark


00480-ZW-R-3-Palladio-Dark-50x50-1


Palladio dark

Creëer je eigen project met onze Palladio Dark tegels!


palladio dark

Hier zijn enkele details over Oosterse stenen en de voordelen ervan:

  1. Duurzaamheid: Oosterse steen staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, vorst, en chemicaliën. Het kan vloeiend doorlopen zonder veel tekenen van slijtage te vertonen.
  2. Veelzijdigheid: Deze steensoort wordt vaak gebruikt voor diverse toepassingen, waaronder vloeren, trappen, gevelbekleding, bestrating, en zelfs binnenhuisinrichting zoals keukenwerkbladen en badkamertegels.
  3. Milieuvriendelijk: Oosterse steen is relatief milieuvriendelijk omdat het lokaal wordt gewonnen en verwerkt, waardoor transportkosten en -uitstoot worden verminderd. Het is een natuurlijk materiaal en kan worden gerecycled, wat de impact op het milieu verder vermindert.
  4. Onderhoudsgemak: Dit type steen is vrij gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig reinigen met water en milde zeep is meestal voldoende om het oppervlak schoon te houden.

Kortom, is dit een beperkte, duurzame en esthetisch aantrekkelijke natuursteen die zowel binnen als buiten wordt gebruikt in verschillende toepassingen. Het heeft veel voordelen, waaronder duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en onderhoudsgemak, waardoor het een populaire keuze is voor architecten, bouwers en huiseigenaren die op zoek zijn naar hoogwaardige bouwmaterialen met een elegante uitstraling.

Meer info over een project?

Scroll naar boven