Project Schepers

Project met Art Ceppo Grey

Klik op de link en ontdek ons assortiment!

Creëer je eigen project met onze Art Ceppo Grey tegels! 

Hier zijn enkele belangrijke voordelen van keramische tegels:

  1. Duurzaamheid: Keramische tegels zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Ze behouden hun uiterlijk en kleur langdurig, zelfs bij intensief gebruik.

  2. Waterbestendig: Deze tegels zijn van natuur waterbestendig, wat hen geschikt maakt voor gebruik in mogelijke omgevingen zoals badkamers, keukens en zwembaden. Ze zijn bestand tegen vocht en laten geen waterdeur.

  3. Onderhoudsgemak: Ze geïsoleerd over het algemeen weinig onderhoud. Regelmatig vegen of dweilen is meestal voldoende om ze schoon te houden.

  4. Esthetische variatie: Keramische tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen, texturen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ontwerpstijlen. Ze kunnen zelfs het uiterlijk van natuursteen, hout of andere materialen nabootsen

  5. Weerstand tegen merk en hitte: Dit soort tegels zijn niet brandbaar en kunnen hoge temperaturen weerstaan zonder te vervormen of te beschadigen.

  6. Allergievriendelijk: Omdat keramische tegels geen stof, pollen of allergenen vasthouden, zijn ze een goede keuze voor mensen met weerstand.

Keramische tegels worden vaak gebruikt voor vloeren, wanden, keukenbladen, badkamers, terrassen, en nog veel meer. Ze zijn een veelzijdige en praktische keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen vanwege hun vele voordelen. Het kiezen van de juiste keramische tegels hangt af van de specifieke behoeften van het project en de mislukte esthetische uitstraling.

Meer info over een project?

Main Menu